Napi friss

Vajna Tímea bevallotta: a dubajozásnak köszönheti házasságát Andy Vajnával

A néhai kormánybiztos özvegye a nyomozóknak mesélt, hogyan ismerte meg későbbi férjét.

Hosszú évek óta tart a dubajozós lányok néven elhíresült per, amiben azzal vádolják K. Zoltánt, és társait, hogy szexuális szolgáltatásra közvetítettek ki magyar prostituáltakat külföldön és belföldön is. A Pesti Központi Kerületi Bíróságon folytatódott a per a héten, ahol bár Vajna Tímea nem jelent meg személyesen, de felolvasták korábban tett vallomását, amelyből kiderült, hogy K. Zoltán közvetítette ki hoszteszként Timit a néhai filmügyi kormánybiztosnak, Andy Vajnának – írta meg a Blikk. „Nem tudtam, Andy pontosan mit akar, először azért találkozgattam vele, hogy elkísérjem vacsorázni és ezért adott hoszteszpénzt – vallotta be Timi a nyomozóknak, és arról is szó esett, hogy többször is megpróbálták összeboronálni gazdag hírességekkel az egykori modellt Olaszországba vagy Kazahsztánba, egy alkalommal például ezer eurót kapott azért, mert „emelte a parti fényét”.

Ugyanebben a buliban ugyanakkor azárt is plusz pénzt kapott, mert csókolózott egy vendéggel. Tímea arra is kitért, K. Zoltán volt az, aki afelé terelte, hogy Damu Roland helyett igazán hozzá való férfit találjon, mondván, hogy az azóta elhunyt színművész nem hozzá való. „Lothar Matthäusszal (a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya-a szerk.) is össze akart hozni, de abból nem lett semmi. Mindig le akart beszélni Damu Rolandról, azt mondta, ideje egy normális pasit találnom és beszéljek Andyvel” – derült ki Tímea vallomásából, aki ekkor már Andy Vajna menyasszonya volt. Felmerült emellett a most már nyílt titokként emlegetett fotózás fedőszó is, ami azonban Timi elmondása szerint nála sosem jelentett szexuális szolgáltatást, esetében tényleg valódi fotózásról volt szó, igaz, aktfotókat is készítettek róla.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timea Palacsik Rathonyi (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

Milliárdos vagyont örökölt Andytől Timi

Mostanra már Ráthonyi-Palácsik Tímea, 2013 és 2019 között, Andy Vajna haláláig volt a producer felesége. Timi máig szívszorító fotókkal, bejegyzésekkel emlékezik meg egykori férjéről, legutóbb például azt írta: „Drága Andy, 5 éve. Ezen a napon minden más, mélyen érint meg a gyász. Nincs már velünk, kit annyira szerettünk, ma lélekben együtt lehetünk. Vigyázol ránk onnan fentről s lelkünkhöz szólsz a végtelenből. Sohasem halványul szívünkben emléked, sohasem szűnik meg lelkünk gyásza érted…Mindig imádkozok Hozzád, és köszönöm, hogy megóvsz minden rossztól… bárcsak átölelhetnélek még egyszer jó szorosan…és nevethetnénk együtt…olyan Andysen.” Az özvegy akkora vagyont örökölt Andytől, amivel még a Forbes 50 leggazdagabb magyar listájára is felkerült, a becsült vagyona 38,6 milliárd forint volt 2021-ben.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!