Napi friss

Mi lesz így Kárpáti Rebekával? Sokadik szakításán van túl néhány év alatt

Se milliárdos, se sztárfodrász, se focista nem felel meg a korábbi szépségkirálynőnek.

Bombaként robbant a hír, miszerint szakíthatott Kárpáti Rebeka a 17 évvel idősebb párjával, a milliárdos Lénárd Andrással. Pedig a korábbi szépségkirálynő és a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa már az esküvőt tervezgették, R. Kárpáti Péter lányának kezét az üzletember karácsony környékén kérhette meg, bár részleteket Rebeka nem árult el a kapcsolatukról.

Nem is csoda, hiszen Rebeka korábban a Nyerő Párosban még Frohner Fecó sztárfodrász oldalán versenyzett, a kapcsolatuknak azonban két év után hirtelen vége szakadt. A szakításuk nagy port kavart, mert annak ellenére, hogy együtt jelentették be a tényt, hogy elválnak útjaik, még üzengettek egymásnak a közösségi médiában. Emlékezetes, hogy Rebeka azt is bevallotta, úgy gondolta, hogy Fecó lesz számára a nagybetűs igazi: „Őszintén szerettem volna, ha te leszel az, akivel végigkísérjük egymást az életünk ezen szakaszán. Aki mellett nyugovóra hajthatom a fejem, aki mellett otthonra lelek, akinek gyereket szülhetek, amire már tudod, hogy úgy vágyom. Sajnos nem így lett. Elmentünk egymás mellett. Valamiért így alakult, valamiért most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben” – írta ki magából akkor. A szakítás a sztárfodrászt nagyon megviselte, sokáig bánkódott még Rebeka elvesztése miatt. Ahogyan egy korábbi szerelme, a labdarúgó Völgyi Dániel is, aki szintén eljegyezte Rebekát, mint most a milliárdos Lénárd András. 2019-ben azonban váratlanul vele is szakított a műsorvezető, annak ellenére, hogy már össze is költöztek, és a közös jövőt tervezgették esküvővel, családalapítással. A focista előtt pedig Kazarján Deniellel, az Appril Project táncosával 4 évig voltak együtt.

Míg Rebeka és korábbi szerelmei békében váltak el egymástól, a Blikk szerint az erdélyi milliárdos nem tud belenyugodni a szakításba, és vörösrózsa-csokrokkal bombázza az egykori szépségkirálynőt, aki vélhetőleg erre válaszul az Instagram-oldalán beszédes bejegyzést tett közzé: „Feltétel nélkül szeretni (egy nevetés és minden bánat tovaszáll), félmosollyal a semmibe meredni (kell a zuhanás, attól teljes az utazás), előre-előre felkelve elesni, fürkésző szemekkel szívedet keresni. A szomszéd a főnök! A postás, a kölkök, a hentes az óriás, a tündérek, a törpök, különböző istenek, de ugyanaz az ördög, csak akkor telik be a pohár, hogyha töltöd” – idézte a Punnany Massif sorait Rebeka.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!