Hazai sztár

Frohner Ferenc: „Szeretném elhagyni a ’Kárpáti Rebeka volt pasija’ címkét”

A modell párjaként lett országosan ismert, ám azóta szakítottak. Ferenc új kalandot keresett: főz.

Szeretett volna kilépni a komfortzónájából, a kihívásoknak soha nem tudott ellenállni. „A nőknek imponál, ha egy férfi tud főzni – kacsint egyet Fecó, aki erre nemrég jött rá. – Csak négy hónapja tanultam meg bánni a fakanállal, eddig csak a tojásrántotta és a virsli elkészítése ment.” Nem csoda, hogy amikor elárulta a barátainak, hogy jelentkezett A Konyhafőnökbe, kinevették. Ez azonban őt csak spannolta. Fecónak egy éve van egy fodrászszalonja, tíz éve van a szakmában, ahol számos étterem séfje megfordul, tőlük kért segítséget. Amikor letette az ollót és a hajszárítót, kést ragadott, szeletelt, megtanulta, mi az a konfitálás, és jóval éjfél után hazament, hogy még gyakoroljon; például tésztát gyúrt. „Fodrászként van szépérzékem, meg amúgy is, szóval biztos voltam benne, ha az étel nem is sikerül, a tálalás gyönyörű lesz. Nem lett mindig, de fejlődtem – mondja nevetve Fecó. Gyerekkorában egyébként a szilvás gombóc volt a kedvence, ha édesanyja jutalmazta, ezt készítette neki. „A szüleim elváltak, anyu egyedül nevelt fel, a nővérem Münchenben él. Bízom benne, nemsokára bejelenti, hogy nagybácsi leszek.”

Fördős Zével A Konyhafőnökben (Fotó: RTL Klub)

„Jó ismerősökként váltunk el”

Ahogy főzéskor, Fecó a szakmájában is maximalista volt. Előfordult, hogy napi 14 órát gyakorolt, a siker pedig a kemény munkának köszönhetően jött is. Fotózásokon, forgatásokon, tévéműsorokban dolgozott figaróként, üzletemberként is helyt állt. „Közben sokszor padlót fogtam a munka miatt, szerelmi csalódás is ért, utóbbiak nehezebbek voltak, mert az érzelmi hullámokat mindig mélyen élem meg. Bele tudok halni a bánatba, és szárnyalni tudok a boldogságtól. Ez talán nem mindig látszik rajtam, mert van testékszerem, számos tetoválásom, a hajam égnek áll, a ruháim pedig sokak szerint különcek. De ez az én stílusom – kacsint sokat sejtetően Fecó. Mindez Kárpáti ­Rebekának is bejött, két évig alkottak egy párt, tavaly novemberben mentek szét. – Már a Nyerő Páros előtt is előjöttek a problémáink, a műsor esélyt adott, hogy megoldjuk őket, de nem sikerült, mert a két év alatt túl sokat foglalkoztunk a saját dolgainkkal, vállalkozásainkkal, egymást és a kapcsolatunkat pedig nem építettük. Jó ismerősként váltunk el, nem tartjuk a kapcsolatot, de olvastam, és örülök annak, hogy Rebeka párra lelt. Szívből kívánom neki, mert csodás lány, és megérdemli a boldogságot, és hogy találja meg azt, akivel családot alapíthat.”

Tóth Andi frizuráját is ő készíti, jóbarátok az énekesnővel (Fotó: Archív)

„Sok barátom lett”

Fecó nem tart még itt, habár pár hete felröppent a pletyka, hogy Tóth Andival egy párt alkot. „Olvastam én is, hogy ’Kárpáti Rebeka volt pasija Tóth Andival’… Barátok vagyunk, évek óta én készítem a frizuráját, és egy videóklipet forgatott éppen, ahol együtt dolgoztunk. Egyébként nem bántam meg, hogy szerepeltem a Nyerő Párosban, jó kaland volt, sok barátom lett. De amióta külön mentünk, szeretném elhagyni a ’Kárpáti Rebeka volt pasija’ címkét. Tudom, hogy azzal a műsorral ezt vállaltam, de azt is, hogy előbb vagy utóbb ’csak’ Frohner Fecó leszek – mondja. Nem hisz az internet adta lehetőségben, épp elég ember közt mozgolódik, ahol tud ismerkedni, és meg is teszi. Az eredmény egyelőre változatos. – Egyedül élek, de nem magányosan. Nem is félek az egyedülléttől, nem ezért ismerkedem, hanem azért, mert a terveim között nekem is szerepel tartós kapcsolat, család, feleség, gyerekek. A napokban lettem 31 éves, nem késtem le semmiről, de soha nem lehet tudni, mikor jön velem szembe az, aki nem csak külsőleg fog meg, hanem a kisugárzásával, a humorával is. Akinél majd érzem azt a pluszt, hogy miatta dolgozok, neki akarok biztonságot adni, és vele akarok felébredni.”

Minden reggel meditál

Bő fél esztendeje alakított ki magának az otthonában egy meditációs sarkot. „Más kávézik reggel, én fél órát meditálok. Ilyenkor gondolom át a napomat, a céljaimat, töltődöm fel energiával.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!