Napi friss

Zámbó Krisztián megint feladja? Meddig bírja az Ázsia Expressz megpróbáltatásait?

Egy hasonló tévéműsorban egyszer már kiszállt a játékból.

Még el sem indult élete újabb nagy kalandjára, már mentegetőzött az énekes celeb. „Én nem tudok alkalmazkodni semmihez, teljesen be vagyok sz*va az egésztől. Nem vagyok az a nagy kalandor se, és a távolságokat se bírom. Viszont itt van az öcsém, aki majd támogat engem” – mondta bemutatkozó filmjükben Zámbó Krisztián, aki öccsével, Adriánnal együtt vesz részt a TV2 műsorában.

Kérdés azonban, hogy ha már az elején retteg, meddig fogja bírni az ázsiai megpróbáltatásokat. Úgy jár, mint 2022 őszén, mint az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorában? Akkor Kolumbiába utazott szereplőként, ahol végül egészségügyi okok miatt feladta a versenyt, de leginkább azért, mert pocsékul viselte az utat oda, majd az ottani körülményeket. Kolumbia felé kényszerleszállást hajtott végre a repülőgépük 11 és fél óra után, így Bogotába további négy óra autózást követően jutottak el. Akkor erről így panaszkodott a Storynak: „Kiderült, innen még egy nyolcórás buszút vár a dzsungelig. Idegességemben beletúrtam a hajamba, és a kezemben maradt a fele. Sokkot kaptam… A kolumbiai szervezők egy penészes, alagsori szobába tettek, és nem volt ásványvizem, de recepció sem, ahol kérhettem volna. Így maradt a csapvíz, amit egész éjszaka iszogattam. Egészen egy jó kis gyomormérgezésig.”

Zámbó Krisztián nem sokáig bírta a dzsungelkörülményeket (Fotó: RTL/Sajtóklub)

Krisztián négy napon át lábadozott, majd hamarosan fel is adta a játékot. „Már az első feladat után éreztem, vibrál a szemem és szédülök. Azt hittem, jobban leszek, de pár óra múlva elveszítettem az eszméletem. Arra ébredtem, hogy fáj a fejem, a karom, nyilván ahol beütöttem, és hogy orvosok hada áll körül. Ötórányira volt a kórház, nagyon nem akartam, de muszáj volt bemennem. Majd vissza is ugyanennyi. Tagadni se tudtam volna, mennyire kimerültem, úgyhogy ezután ültünk le a szerkesztőkkel, és döntöttünk úgy közösen, nekem itt a vége.”

Nos, látva az Ázsia Expressz előző évadait, tudjuk, hogy bőven lesznek nehézségek, így benne van a pakliban, hogy Krisztián ezeket is rosszul viseli és idő előtt feladja a versenyt. Csak míg Dél-Amerikában egyedül szerepelt, addig Ázsiában az öccsével fog, így ha bedobja a törölközőt, akkor Adriánnal babrál ki. Talán nem véletlenül mondta azt a bemutatkozó filmjükben, hogy számít Adrián támogatására.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!