Hazai sztár

Semmi tapintat, gyakran kültelki stílus – Az Ázsia Expressz több szereplőjére ráférne egy kis illemóra

Az idei mexikói valóság­show is tele van vitákkal, de ezen az amerikai túrán más is foglalkoztatja a nézőket...

Porig alázva

Az egykori ValóVilág-os párjával, Varsányi Rékával is gyalázatosan viselkedett. Gyakran sértette meg az út során, például azt mondta neki, férfias jelenség. Többször porig alázta, a szeme láttára kezdett ki Kecskés Enikő modellel. Egy mexikói lánnyal is próbálkozott, mi több, Rékát is invitálta, hogy legyenek együtt hárman.

Réka és Alekosz (Fotó: Archív)

Alpári beszéd

Pető Brúnónak mindegy, férfi vagy nő, ismerős vagy idegen, idős vagy fiatal, ha úgy tartja kedve, előveszi kültelki stílusát. „Menj már a p***ba innen! Ide figyelj, pofán foglak téged b***ni! Utoljára szóltam!” – kiabálta egy mexikói statisztának. Sipos F. Tamás is megkapta a magáét, amikor fenéken billentette Brunót „Remélem, F. bá azért meg fog nekem bocsátani, hogy kivertem a szájából a kanalat. Örüljön, hogy nem bevertem neki!”

Pető Brúnó (Fotó: TV2)

Látszatérzékenység

Úgy tűnt, Enikő érzékeny lány, de kiderült, csak arra van antennája, ha őt bántják meg. Varsányi Réka is biztosan így érzi, akinek nemcsak azt kellett elviselnie, hogy párja, Alekosz kikezd a modellel, de azt is, hogy Enikő az ő szeme előtt flörtöl a göröggel. Réka ugyan rászólt a tapintatlan lányra, de ez csak olaj volt a tűzre. „Küzdjél, hogy visszajöhessél hozzám!” – szólt oda Alekosznak a szépség.

Kafi és Enikő (Fotó: Archív)

Tiszteletlen görög

A tiszteletlenség szobrát − ha lenne olyan –, minden bizonnyal Alekoszról mintáznák. A görög az első adás óta alázza két világklasszis kajakosunkat, Kucsera Gábort és Tóth Dávidot. Úgy hívja őket, hogy a „világbajnok és a haverja”. Kucserának nem esett jól, hogy Alekosz hangjában érezhető megvetéssel csak világbajnoknak hívja, de Dávidnak sem, hogy olimpiai ezüstérmes kajakosként egyszerű „haverként” emlegeti.

A két sportember úriember tudott maradni (Fotó: TV2)

Agyoncsapni péklapáttal

Már Sipos F. Tamásról sem hisszük, hogy úriember. Miután Kafi és Kecskés Enikő nem akart velük összedolgozni, fiával, Danival csúnyán kibeszélte Enikőt (a kiemelt képen ők négyen láthatók). „Enci a tipikus kitartott, *** típusú nő! – mondta az énekes, milliók előtt megszégyenítve a modellt, majd azzal folytatta, mit tenne szíve szerint, ha legközelebb találkoznak. – Majd simán az Encit agyoncsapjuk egy péklapáttal!”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!