Napi friss

Zámbó Krisztián és Adrián – Ázsiára elásták a csatabárdot

Sokakat meglepett, hogy Zámbó Krisztián nem szerelmével, Zsuzsikával vág neki az Ázsia Expressznek, hanem éppen Adriánnal, akivel korábban is sok volt a konfliktus.
Zámbó Krisztián és Adrián

Temperamentumos család Zámbóék famíliája, ezt kár volna tagadni, és nincs kétség afelől sem, hogy Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián nem is fogják visszafogni magukat az Ázsia Expressz versenye alatt sem. Bizonyára Zsuzsika oldalán is remekül szórakoztunk volna Zámbó Krisztián jövőbeli balhéin, ám az új felállás talán még fordulatosabb realityt ígér, ugyanis a Zámbó testéverek sosem voltak arról híresek, hogy könnyen és jól működnének együtt.

Érzékenyen reagálnak Jimmyre

Emlékezetes, hogy a különböző tehetségkutatókban viták voltak arról, ki és hogyan adhatja elő édesapjuk, Zámbó Jimmy jól ismert dalait. Az X-Faktorban például Adrián nem adott engedélyt arra, hogy a Még nem veszíthetek című nótát átdolgozza a Ricky and the Drunken Sailors nevű formáció. Krisztián akkor úgy nyilatkozott, hallotta a tervezett dalt, és úgy ítélte meg, hogy az kellőképp méltó édesapjuk emlékére. Miközben arra már kritikusan reagált, hogy Pintér Tibor paródiát csinált egy Jimmy-számból: „Emberek, ez most mi? Kifigurázni kifigurázhatjuk Zámbó Jimmyt, de a jövő nemzedéke a saját stílusában, a saját szavaival, a saját módján nem adhatja elő a Zámbó Jimmy-dalokat, mert van egy pár szűk látókörű ember, aki úgy gondolja, hogy nem? De bohócot csinálhatunk az édesapámból?” — csattant fel akkor Krisztián.

Adrián sem hagyta szó nélkül a szakmai vitát, kommentben írta le, hogy milyen szabályok mentén kell engedélyeket kérni a jogutódoktól. Ám erre is volt egy-két szava Krisztiánnak, aki felrótta testévérének, hogy édesanyja döntött helyette ilyen ügyekben. A vitákat tehát teljesen nyilvánosan folytatták le 2018-ban, annak ellenére, hogy Adrián sokáig hallani sem akart médiaszereplésről, leginkább azért, mert 2015-ben szintén csúnya vitába került családjával, amikor Krisztián szeretett volna egy Jimmy-hasonmásversenyt csinálni. Adrián ezután szünetet tartott, kicsit elvonult a nyilvánosságtól, és a családját is arra kérte, ne csináljanak viccet édesapja emlékéből. Láthatóan tehát mindkét fiút érzékenyen érinti, ha apjukra terelődik a szó, ami nem is csoda, hiszen az első és az utolsó szülöttről van szó, Adrián pedig csupán 5 éves volt Jimmy halálakor.

Úgy vélik, szeretni fogják őket

A 20 éves korkülönbséget pedig mindketten érzékelik, a reptéren ugyanis éppen ezen élcelődtek indulás előtt: „Ő gyógyszereket hozott, én parfümöket. És persze fogkefét! De nekem az anyukám csomagolt be. Én a repüléstől félek a legjobban, igazából már három óra autóúttól kivagyok teljesen, most pedig összesen húsz órát fogunk repülni, teljesen kivagyok tőle” — vallotta be Zámbó Adrián a Ripostnak. Annak mindketten örülnek, hogy együtt vágnak neki a kalandnak, és várakozással tekintenek a kihívásra. „Én nem tudok alkalmazkodni semmihez, teljesen be vagyok szarva az egésztől. Nem vagyok az a nagy kalandor se, és a távolságokat se bírom. Viszont itt van az öcsém, aki majd támogat engem” – magyarázta Zámbó Krisztián bemutatkozó filmjükben, aki szerint nagy erősségük az lehet, hogy szimpatizálnak velük az emberek. Persze van is mitől tartaniuk, hiszen az már a korábbi évadokban kiderült, emberpróbáló lesz végigmenetelni ismeretlen országokon. Az idei Ázsia Expressz a Fülöp-szigeteken és Tajvanon halad majd végig hat héten át, ahová a versenyzőpárosok már meg is érkeztek, és elküldték utolsó üzeneteiket, hiszen ahogy megszokhattuk, se pénz, se telefon nem lehet náluk a verseny során.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!