Napi friss

Meghan megalázta a beteg Katalin hercegnét

Az alattvalók feszülten várták, mit lép Harry és Meghan a rákbeteg Katalin hercegné kérésére, hogy gyerekeikkel együtt látogassák meg őt Angliában. A válasz felér egy arculcsapással.

Katalin hercegné és Vilmos herceg félretette büszkeségét: hosszú háborúskodás után békejobbot nyújtott az Amerikába települt Harry hercegnek és feleségének, Meghan Markle-nek. A hercegné betegsége akár össze is békíthetné a két, haragban lévő házaspárt, de úgy tűnik, mélyebbek a sebek, amiket egymáson ejtettek, mint bárki gondolta. Mert míg a királyi család Angliában élő tagjai egymást támogatva próbálják túlélni az udvart sújtó sorscsapásokat, Harryék találtak ürügyet arra, hogy nemet mondjanak. Sem gyerekekkel, sem nélkülük nem kívánják meglátogatni a beteg hercegnét, a Mirrornak nyilatkozó királyi szakértő szerint arra hivatkozhatnak, hogy Harry herceg hiába kérte, visszautasították, amikor a biztonságukat garantáló nagyobb védelmet kért Nagy-Britanniában.

Harry egyébként a családja nélkül tehetne gesztust Katalinnak és Vilmosnak, májusban ugyanis átkel az óceánon, ha részt vesz – és minden bizonnyal így lesz – az általa alapított Invictus Games 10. évfordulóján.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!