Napi friss

Tápai Szabinának szegezték a kérdést: „Mikor lesztek újra egy pár?” – Sejtelmes választ adott

Kucsera Gábor és Tápai Szabina is egyöntetűen azt vallja, szakításuk után jobb a kapcsolatuk, mint valaha.

Tápai Szabina a testvérével, Tápai Andival volt a Palikék világa by Manna vendége, ahol nem tudták elkerülni a magánéleti kérdéseket sem, már csak azért sem, mert Andi nemrégiben bevallotta, rátalált a szerelem, és nyáron oltár elé áll. Ahogyan Tápai Szabinának is rendeződni látszik a magánélete, azt mondja, sosem volt még ilyen jó a kapcsolata Kucsera Gáborral, akivel bár nem élnek együtt, hivatalosan nem is váltak el. Szabina szerint most működnek úgy, ahogyan házas embereknek kellene: könnyedén megoldják a problémáikat. „Iszonyatosan jó a kapcsolatunk” – mondta Szabina, mire Palik László azonnal lecsapta a labdát: „Mikor lesztek ismét egy pár?” A kérdésre Szabina zavartan nevetni kezdett és annyit mondott: „Jó kérdés… Ki tudja.” Hozzátette azt is, soha nem mondja már, hogy soha, hiszen bármi lehet még, nem tudni, mit hoz a jövő.

Felelevenítették azt is, hogy Kucsera Gábor is hasonlóan nyilatkozott Palikék stúdiójában, és az is látszik, hogy mind a ketten jól vannak most ebben a helyzetben. A különélés megtanította az egykori kajakost arra, hogy mit veszíthet az életben a rossz döntései révén. „Sajnálom, hogy ez kellett, hogy észhez térítsen” – mondta akkor Gábor.

Szabina most arról beszélt, hogy a munkamegosztásuk nagyon jól működik, a gyerekekkel kapcsolatos logisztikát is jól tudják kezelni. Minderre Szabina testvére, Andi is ráerősített: „Azt látom, hogy nagyon szépen beszélnek egymással, harmónia van köztük, úgyhogy remélem, hogy lesznek még egy pár.” A stúdióban egyöntetűen közölték Szabinával, jó lenne, ha most már kibékülnének Kucsival, hiszen az isten is egymásnak teremtette őket. Szabina erre annyit mondott: „Oké, most hazamegyek, úgyis találkozunk és megtárgyalom ezt Gáborral.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!