Napi friss

Tápai Szabina húga, Andi: „Nem igazán voltunk jó testvérek”

Tápai Szabina a Szingli vagy svindli KibeszÉLŐben véleményezi, ahogy húga párt keres ország-világ előtt.

A napokban vette kezdetét a VIASAT3-on a Szingli vagy svindli című tárkereső reality, melynek főszereplője Tápai Szabina húga, Tápai Andrea. Andi egy csapat sráccal költözött be egy dubvorvniki luxusvillába, a játék szabályai értelmében pedig ki kell találnia, hogy hódítói közül ki szingli valójában, és ki az, akinek titkon párja van, és csak a főnyeremény reményében csapja neki a szelet, persze a barátnője engedélyével. Ugyanis, ha a végén Andi egy olyan srácot választ, aki csak megjátszotta, hogy egyedülálló, a fiú és párja viszik el a főnyereményt, ha viszont Andi jól dönt, és egy szinglit választ, akkor ő és újdonsült szerelme felezik a nyereményt. Mint Andi meséli, a nővérét hívta fel először, miután megkeresték a műsorral kapcsolatban. Ha ez a felkérés egy évtizeddel korábban érkezett volna, szinte biztosan nem Szabina tanácsát kérte volna ki elsőként, és azt is elárulja, hogy miért nem. „Sokáig nem igazán értettük egymást. Nagyon különbözőek vagyunk, és a kézilabdát leszámítva nagyon más dolgok érdekeltek minket az életben. Mondhatni, nem igazán voltunk jó testvérek. Évekkel ezelőtt nem hittem volna, hogy egy nap azok leszünk. Aztán ahogy megszületett Bence (Tápai Szabina és Kucsera Gábor első gyermeke – a szerk.), Szabi az anyaságnak köszönhetően sokkal finomabb, érzelmesebb és empatikusabb emberré vált. Innentől kezdve kezdett épülni a mi testvéri kapcsolatunk is. Ma már őszintén meg tudom vele osztani a magánéletemet, korábban ez elképzelhetetlen lett volna” – meséli Andi a story.hu-nak.

Tápai Andi és Tápai Szabina (Fotó: Archív)

Úgy látja, mindkettőjüknek van mit tanulni a másiktól. „Szabi a naivitásomra gyakran rámutat, ez pedig kifejezetten hasznos tud lenni, és nemcsak a magánéletben, de az üzleti életben is. Amit még meg kellene tanulnom tőle, hogy jobban kiálljak magamért. Neki ez mindig hatalmas erőssége volt. Tőlem pedig talán azt tanulhatja, hogy a türelem, az empátia és a törődés mennyire fontos része az emberi kapcsolatoknak – mondja Andi. A következő hetekben Szabina minden eddiginél jobban beleláthat majd húga magánéletébe, hiszen a Szingli vagy svindli kísérőműsorának, a KibeszÉLŐ-nek egyik házigazdájaként az a feladata, hogy véleményezze Andi tetteit és döntéseit. „Nem mindennapi szituáció ez, főleg annak fényében, hogy korábban nem sokat tudott a magánéletemről – mondja Andi. – Most pedig látni fogja a randikon történteket, azt az érzelmi hullámvasutat, amin keresztülmentem a játék alatt. Remélem, ez tovább építi majd a kapcsolatunkat. Örülök, hogy részese a műsornak.”

A kemény külső csupán látszat (Fotó: Udvardi Attila/Viasat3)

Andi elsődlegesen nem a pártalálás vagy a mesés pénznyeremény okán mondott igent a műsorra. „Az egészet azért vállaltam el, mert új kihívásra vágytam – folytatja. – Egy mókuskerékben voltam már 18 éve, ebből ki akartam szakadni, kicsit magamra koncentrálni. Ráadásul a fitneszstúdióm átköltöztetését is arra az időszakra terveztem, amikor a forgatás zajlott, így amúgy sem dolgoztam volna. Meg persze kimondottan érdekesnek találtam a formátumot, így belevágtam.” Bár kissé naivnak tartja magát, úgy érzi, volt párjai kellőképpen felvértezték a műsor kihívásaira. „A szívem olyan lágy, mint a friss tojás – nevet fel. – Mindig magamból indulok ki, és úgy vagyok vele, hogy amit mondanak, az úgy is van. Persze idővel rá kellett jönnöm, hogy nem mindenki működik így. Volt olyan párom, aki szóban lehozta a csillagokat az égről, de a tettei köszönőviszonyban nem voltak a szavaival. De olyan komoly kapcsolatom is volt, ahol az illetőről idővel kiderült, csak egy dolgot szeret nálam jobban: hűtlenkedni.” Andi a szerepvállalásával fel szeretné hívni a figyelmet arra, hogy sok esetben hiba valakit a külseje alapján megítélni, mert a látszat néha csal. „Van egy vagány külsőm, talán dekoratívnak is tartanak, emiatt sokszor rögtön beskatulyáznak az üres fejű, tetovált plázacica kategóriába. Holott saját vállalkozásom és saját házam van, amit egyedül építtettem fel. A nézők pedig majd láthatják, hogy ugyanolyan törékeny és érzelmes nő vagyok, mint bárki más.”

Pillanatkép a Szingli vagy svindli műsorból Fotó: Udvardi Attila/Viasat3

Liptai Claudia jó társ volt

A Szingli vagy svindli háziasszonya Liptai Claudia, aki a játék levezénylése mellett Tápai Andi támasza és bizalmasa is volt egyben. „Olyan volt ő nekem, mint egy jó barátnő. Rengeteget köszönhetek neki. Nagyon jól esett olykor a vállán sírni, vagy csak nevetni egy jót, amikor kibeszéltük a fiúkat. Emellett szakmailag is rengeteget segített mind a kommunikáció, mind a megjelenés terén. Fantasztikus társ volt ebben a kalandban – meséli a tévésről Andi.

Claudia sokat segített neki (Fotó: Udvardi Attila/Viasat3)

Kiemelt kép: Archív-  (Tápai Andi tulajdona)

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!