Hazai sztár

Zámbó Adrián: „Azt nem tűröm, hogy anyut bárki is betalálja, elővegye”

A tragikus körülmények között elhunyt énekes életéről szóló széria nemcsak a nézőket, de még a Zámbó családot is alaposan megosztja.

Tavaly mutatták be az RTL saját gyártású sorozatát, amit eddig csupán a csatorna online felületén lehetett elérni, november 20-tól azonban a televízióban is sugározzák. De vajon mit gondol Zámbó Jimmy testvére, Tihamér A Király című alkotásról?

Anna nénit Csoma Judit alakítja a sorozatban (Fotó: RTL+)

„Csak gratulálni tudok neki!”

A legidősebb Zámbó fivér szerint mindössze egyetlen igaz momentuma van a tízrészes sorozatnak. „Az, hogy már az elején feltüntették, hogy hazugságokon alapul – mondta a story.hu-nak Zámbó Tihamér, aki bár csak egy részt látott A Királyból, ám az is bőven elég volt számára. – Felháborítónak tartom, ahogy megalázzák a családot, legfőképpen szegény édesanyámat, akit teljesen hamisan ábrázoltak. Ő mindig is egy gyönyörű úrinő volt, ezzel szemben egy csirkelábat szopogató, piás, dohányos proli boszorkának állították be! – háborgott Jimmy testvére, aki már a sorozat készítésekor fenntartásokkal kezelte a történet hitelességét, lévén, hogy a műsorkészítők csak a néhai énekes özvegyével, Zámbó Edittel, valamint gyermekeivel vették fel a kapcsolatot. – Persze hogy bebizonyosodott, amire számítottam, hisz nevetséges az egész! Visszataszító, undorító a sorozat, szégyent hoztak a családra, úgyhogy nem is vagyok hajlandó több szót fecsérelni minderre. Csak azt sajnálom, hogy Edit belement ebbe a hülyeségbe, és hozzájárult a forgatáshoz. Nem tudom, mi célja volt ezzel, de csak gratulálni tudok neki is. Ő a legnagyobb ludas ebben az egészben, hogy még a lakását is odaadta, hogy ott forgassanak. Ez a sorozat az Edit szégyene!”

Zámbó Tihamér (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Nyilvánosan üzengetnek egymásnak

Tihamér kemény szavai természetesen Edithez is eljutottak, ám az özvegy nem kívánt belemenni a nyilvános üzengetésbe. Nem úgy, mint a fia, Adrián, aki nem bírta szó nélkül hagyni nagybátyja nyilatkozatát. „Velem gyűlik meg a baja annak, aki bekóstolja az édesanyámat! – jelenti ki határozottan a Storynak a harmincéves fiú, aki kötelességének érzi, hogy Edit védelmére keljen. – Nem tudom, mi értelme van a nyilvános üzengetésnek. Igazából Tihit sem értem, hogy hogy meri az édesanyámat rágalmazni, felelősségre vonni egy fikciós sorozat miatt. Persze nem lehet mindenkinek megfelelni, és igen, számomra is vannak A Királyban furcsaságok, olyanok, amik nem vagy nem teljesen fedik a valóságot, de attól még nem kellene lejárató kampányt indítani anyu ellen!”

Zámbó Edit a fiaival egy régi képen (Fotó: Nagy Zoltán/fotocentral.hu)

„Nem fogok megfutamodni”

Bár Jimmy fia nincsen napi kapcsolatban az édesapja testvérével, de eddig teljesen jó viszonyt ápoltak. „Én csupán annyit szeretnék hozzáfűzni ehhez az egészhez, hogy mindenkinek megvannak a maga sérelmei a múlttal kapcsolatban. Nyilván olyan dologban nem szeretnék állást foglalni, amiről fogalmam sincs, például, hogy a nagymamám milyen nő volt, szopogatott-e csirkelábat, amikor én még meg sem születtem, vagy sem, de azt nem tűröm, hogy anyut bárki is betalálja, elővegye úgy, hogy azt se tudják, mi van a háttérben. Sajnálom, hogy Tihi nem úgy látta vissza a mamát a képernyőn, ahogyan szerette volna, de nem gondolom, hogy ennek akkora jelentősége volna, hogy emiatt összeugorjon a család. Eleve az is új számomra, hogy így elmérgesedett a viszonyunk, tudtommal ugyanis semmilyen feszültség nincs közöttünk. Persze ha a nagybátyám mindenáron valamilyen balhét szeretne generálni, akkor állok elébe, nem fogok megfutamodni!”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!