Napi friss

Magát hibáztatja az összetört szívű DWTS-sztár: „Engem mindig visszautasítottak”

„A szerelem még megvan, a lány már nincs” – vallotta be a zenész.

Romantikus lelkülete ellenére a Dancing with the Stars alatt népes rajongótáborra szert tevő T. Danny, azaz Telegdy Dániel magánélete egyáltalán nem alakul fényesen. Mint kiderült, valahogy sosem jött neki össze a „csajozás”, és Kecskés Enikő előtt nem is igazán volt komoly kapcsolata – árulta el Hajdú Péternek a zenész.

Pénteken lesz látható a teljes adás, amiben a 25 éves rapper-dalszerző beszámol arról is, valahogyan mindig visszautasításban volt része, éppen ezért nem is igazán volt komoly kapcsolata. Sőt nem is esik könnyem szerelembe, ám ha valakit igazán megkedvel, akkor nehezen is válik meg tőle. „A szerelem még megvan, a lány már nincs” – fogalmazott Danny. Hozzátette, sokszor nem kapta meg a lányokat, akiket kinézett magának, és ez még mindig tart. Még a hírnév sem segített neki ebben, pedig a 196 centi magas, jóképű, kedves és mindig mosolygós fiatalember igazán népszerű lehetne a lányok körében. Saját bevallása szerint a pályája is szerelmes versekkel indult, így a romantikus alkata sem kérdés, bizonyára tenyerén hordozná a kiszemelt lányt. Danny egyébként láthatóan le is fogyott, ami miatt a rajongói igencsak aggódnak érte, felrótták neki azt is, hogy túlzásba viszi az edzéseket. A mozgáson kívül utazással is igyekezett könnyíteni a lelkén, illetve folyamatosan dalszövegekben igyekszik kiheverni a szakítást, csak úgy ontja magából a szívszorító sorokat:

„Remélem bárhol vagy,
Gondolsz még rám,
A szívemnek záróra,
Nem lesz több lány,
Sajnálom, babám, ha nem voltam jó hozzád”

Pedig karrier terén nem lehet panasza, a zenéjét imádja a közönség, és hamarosan újra képernyőn lesz: Szente Vajk mellett tűnik majd fel műsorvezetőként a Zsákbamacskában, aminek már javában zajlanak a forgatásai.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!