Hazai sztár

A magas, a pörgős és a férfias – Vajon hármuk közül kerül ki a Dancing with the Stars győztese?

Fokozódik a feszültség a TV2 népszerű táncos műsorában. T. Dannyt, Marics Petit és Krausz Gábort faggattuk az esélyeikről.

Legutóbb Hunyadi Donatella távozott a műsorból, Radics Gigi és partnere pedig már többször megmenekült a kieséstől, hol a zsűrinek, hol a nézőknek köszönhetően. Közben Krausz Gábor, Marics Peti és T. Danny – produkcióiknak köszönhetően – látványosan menetel a döntő felé. Jelenleg sokan fogadnának rá, hogy hármuk közül kerül ki a Dancing with the Stars győztese, így a műsor először avathatna férfi bajnokot.

Erős mezőny

A fiatalemberekkel beszélgetve érezhető, hogy ők is így gondolják. Ám sportszerűen ezt nem mondják ki. „Valóban hárman maradtunk pasik, és ez a felhozatal nagyon erős. Nem is tudnék bárkit kiemelni. Sok múlik tehát a pillanatnyi erőléten is. Legutóbb nekünk jött ki jobban a lépés, azelőtt a Daniéknak. Az én erősségem az, hogy gyorsan megtanulom a koreográfiákat, és hogy egész hamar rá szoktam érezni az új táncformára. Ám amikor egyszerre négy mozgásforma van a fejemben, akkor be tud csúszni egy hiba” – magyarázza Marics Peti.

Marics Peti tehetsége tagadhatatlan (Fotó: Trenka Attila/fotocentral.hu)

Vajon hogyan gondolkodik minderről a sztárséf? „Az fog nyerni, aki a legügyesebb, és akit legjobban szeretnek az emberek, ez nyilvánvaló – jelenti ki Krausz­ Gábor, aki szerint az ő gyengesége a kishitűség. – Amikor megkapjuk az adott táncot, és elkezdjük betanulni a koreográfiát, sokszor gondolom azt, hogy erre képtelen vagyok… Aztán kiderül, hogy stresszhelyzetben tudok igazán koncentrálni. Az élő adásban szerencsére képes vagyok kizárni mindent, és csak a táncra fókuszálok. Amit még bele kell tenni a produkciókba, az a plusztöltet, amitől a tánc tánc lesz, az igazán nehéz.”

Napi hat óra tánc

A fiatal rappernek, T. Dannynak is határozott véleménye van. „Marics előnye, hogy nagyon pörgős, Gáboré az, hogy férfias. Az enyém velük szemben, hogy magasabb vagyok. Meg az, hogy úgy jöttem ebbe a versenybe, hogy nyerni akarok – mondja nevetve, majd hozzáteszi, bármennyire is úgy tűnik, hogy lazán veszi az akadályokat, soha nem táncolt a Dancing előtt. – Naponta legalább hat órát tartanak az edzések, közben kamerapróbákon veszek részt, valójában csak otthon, a barátnőm mellett tudok kikapcsolódni” – árulja el. Az utóbbi hetekben mindhármuk élete a táncról szól. És néha fájdalomról is. Petinek nyáron eltört a bokája. „Kilencvenkilenc százalékban rendbe jött, de reggel meg este is fáj még. A kettő között viszont, amint bemelegítek a táncedzésen, elmúlik. Igaz, mostanában a térdem rakoncátlankodik, remélem, nem lesz nagyobb baj” – mondja reménykedve.

T. Danny minden adásban remekel (Fotó: Trenka Attila/fotocentral.hu)

Sírós nevetés

Az tény, hogy mindannyian máris sokat nyertek a versennyel. „Az adások után átbeszéljük a produkcióinkat. Ha úgy látjuk, hogy a másik gyengébb teljesítményt nyújtott, akkor jön a biztatás, hogy gyerünk, csináld, tovább. Mindezek ellenére van köztünk egy egészséges versengés” – így T. Danny, amit Gábor is megerősíti, majd hozzáteszi: „Nagyon jóban vagyok mind a két fiúval. Eszméletlen jó hangulatban telnek el a közösen töltött percek. Mire odajutunk, hogy kezdődik az élő adás, addigra kisírtuk magunkat a röhögéstől.”

Gábor minden alkalommal meglepi a nézőket (Fotó: Trenka Attila/fotocentral.hu)

Lesz még közös produkció!

Akármit is hoz a táncműsor döntője, akárkik is küzdenek majd a győzelemért, a két zenész és a séf már megbeszélte, hogy az utolsó adás után hatalmas bulit csapnak. „Még az is lehet, hogy kitalálunk egy hármas táncos koreográfiát, habár lehet, hogy azt az előadást nem kellene a közönségnek látnia” – mondják mindhárman.

Kiemelt képek: Trenka Attila, Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!