Napi friss

T. Danny: „Most vagyok először szerelmes”

A Dancing with the Stars versenyzője szerint egy kisebb félreértés van vele kapcsolatban, de azt is elárulta, kinek és mit ígért a műsorban való szerepléssel kapcsolatban.

Annak ellenére, hogy a verseny talán legkiegyensúlyozottabb teljesítményét nyújtják táncpartnerével, Lissák Laurával, múlt héten veszélyzónába kerültek, amit kifejezetten nehezen élt meg a fiatal rapper. „Kívülről úgy tűnhet, mennyire laza és könnyed vagyok, és semmi nem érinthet még igazán, de ez egy kisebb félreértés velem kapcsolatban. Sokkal több érzelem van bennem, mint hinnék – mondja a story.hu-nak T. Danny. – A legapróbb dolgokon is képes vagyok napokig tépelődni, és mélyen megélni őket. A múlt heti veszélyzóna is ilyen volt. Nagyon rosszulesett, hogy a kiesés közelébe kerültünk. De természetesen egy pillanatig sem tántorított el minket, ha lehet, még nagyobb lelkesedéssel készülünk ezen a héten.”

A küzdőszellem a vérében van, hiszen 16 évig versenyszerűen sportolt, ám még őt is meglepte, mit hozott ki belőle a TV2 táncos show-műsora. „Az egész eddigi életem a versenyzés körül forgott. Versenyeznem kellett az idővel, a testvéreimmel, a szüleimmel és önmagammal is. De az utóbbi időben ez valahogy háttérbe szorult az életemben. Most azonban rájöttem, hogy mennyire hiányzik is nekem. Jó látni, hogy a zene mellett is van olyan dolog az életemben, ami ennyire motivál. Vannak napok, amikor semmi másra nem koncentrálok, csak erre. Ez őszintén meglep. Már rég akartam ennyire bármit is, mint megnyerni ezt a műsort. Ráadásul megígértem a húgomnak is, hogy megnyerem, így miatta is szeretnék bizonyítani – vallja be Danny. De nem csak a húgának szeretne mindennél jobban bizonyítani, hanem szerelmének is, akinek elvitathatatlan érdemei vannak Danny kiváló teljesítményében. – Nekem eddig még nem volt barátnőm, most vagyok először szerelmes. Egészen egyszerűen úgy érzem, így vagyok teljes és igazán boldog. Nyilván lehet az ember egyedül is boldog, de az nem az igazi. Azt gondolom, ő is kellett ahhoz, hogy ilyen koncentráltan, minden erőmmel tudjam csinálni ezt a műsort” – mondja a rapper, aki ennél többet nem kívánt mondani a szerelmi életéről.

Kevesen gondolnák, de a zenésznek gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy szerepelhet a Dancing with the Starsban, ahol az elődöntőben nagyon számít a nézők támogatása, hiszen a zsűri ezúttal már senkit nem menthet meg. „Szeretnék a tévézésben is nyomot hagyni. A zenével karöltve nagyszerűen tudna működni. Gyermekkoromban sokat néztem a zenés tehetségkutatókat. A kis Dani sokszor elképzelte magát a zsűriszékek egyikében. Nem titkolt vágyam, hogy egyszer valóra váljon ez a gyerekkori álmom. Szívesen lennék a Sztárban Sztár egyik ítésze.”

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!