Napi friss

Teljesen átalakult a Zsákbamacska – Három változás is igencsak meglepő

Majka és Pápai Joci távozása váratlan lépésre késztette a csatornát.

A napokban robbant a hír, a TV2 egy eddig példátlan struktúrával, két műsorvezetőpárossal próbálja pótolni a tavaly év végén az RTL-hez igazoló Majkát és Pápai Jocit. A Zsákbamacska új évadát ugyanis felváltva Szente Vajk és T. Danny, valamint Marics Peti és Pető Brúnó vezetik majd. A csatorna választása több szempontból is váratlan.

Szente Vajk új vizekre evez

Mostanában ritka, hogy egy közismert és népszerű színházi rendező műsorvezetői babérokra törjön, bár korábban ült már show-műsorban, hiszen a Dancing with the Stars legutóbbi két évadában zsűrizett. A vetélkedő azonban más műfaj, így nagy kérdés, hogy hosszú, színházi igényességgel megfogalmazott körmondatairól híres rendező mennyire tud majd önazonos lenni egy laza hangulatú, kötetlen műsorban.

Marics Peti és Stana Alexandra újra együtt

Marics Peti tévés pályafutása félelmetes fordulatszámon pörgött a tavalyi évben: kipróbálhatta magát a zsűriszékben, majd pedig azt is megmutatta, hogy a táncparketten sem marad szégyenben. Most viszont műsorvezetőként mutatkozik majd be, ami teljesen ismeretlen terep számára. Ezen a terepen azonban nem lesz minden, pontosabban mindenki ismeretlen számára, hiszen az új évad egyik háziasszonya egykori táncpartnere, Stana Alexandra, akikkel az utóbbi időben hírbe hozták.

Pető Brúnó színre lép

Ugyan az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsorában már letette a névjegyét a tévében, de tagadhatatlan, hogy ismertsége még nem vetekszik a többi műsorvezetőtársáéval. Kíváncsian várjuk, hogy a kalandrealityben mutatott énje mennyire válik előnyére műsorvezetőként.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!