Napi friss

Gianni nem kér többet a tévéműsorokból: „Aprópénzt akartak adni egész napos munkákért…”

Több mint tíz éve már csak vendégként tűnik fel a képernyőn. De nem csak a pénz az oka, hogy nem vállal műsorvezetést.

Bizonyára már kevesen emlékeznek rá, de Gianni 2002-ben a Fantasztikus Európa című műsorral vált országosan ismertté, amit aztán négy adás után levettek a képernyőről. „Lényegében parkolópályára lettünk téve. Mindenki azon gondolkodott, mit csináltunk rosszul. Nem mutattunk meg mindent, amit kellett az országunkról? Azt szerettük volna, ha az emberek látják, mi is tele vagyunk furcsaságokkal. Európa többszínűségét mutattuk be, mert nem tudom azt mondani, hogy ugyanolyan voltam, mint a francia vagy a görög barátom” – emlékezett vissza a Mandinernek adott interjújában a gasztroszakember.

A műsor után nem sokkal érkezett megkeresés a TV2 részéről, a Lazac című reggeli műsorra kérték fel. „Nagyon nehéz volt. Pikali Gerda rengeteget segített az olvasás gyakorlásában, a kiejtésben. Emellett a TV2 biztosított egy logopédust, aki segített a gy, ty betűk kiejtésében. Rengeteget kellett tanulnom akkoriban.”

A reggeli műsor után a Viasat 3-hoz szerződött, de 2010-ben onnan is távozott, és azóta egyáltalán nem vezet műsort, ennek pedig több oka is van. „Nem voltam hajlandó már nem minőségi műsorokat csinálni. Bele voltam kicsit fásulva azokba a feladatokba, amiket kaptam. Arról nem is beszélve, hogy ebben a szakmában nagyon olcsón dolgoznak az emberek, és már nem tudtam olyan alacsony összegért dolgozni, mint amit ajánlottak. Aprópénzt akartak adni egész napos munkákért…” – árulta el Gianni, miért hagyott fel a televíziózással.

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!