Napi friss

Sírva mesélt Gianni élete legnehezebb időszakáról: „Amikor a feleséged ágya szélén ülsz, és tizedjére sem sikerült, az egy nagyon nehéz pillanat”

Gianni Annoni és felesége, Zita az emberpróbáló éveket összekapaszkodva vészelték át, és sosem hagyta el őket a hitük.

A gasztroszakember és az egykori szépségkirálynő, Debreczeni Zita boldogsága sokáig nem volt teljesen felhőtlen, hiszen meg kellett küzdeniük azért, hogy szülők lehessenek. Egy nőgyógyászati probléma miatt az orvosok nem adtak túl sok esélyt Zitának, hogy saját gyermeke szülessen. A modellből lett fotós azonban rendíthetetlenül hitt az ellenkezőjében, ennek pedig meg is lett a gyümölcse, merthogy 2020 szeptemberében, ötévnyi küzdelem után teljesült az álma: életet adott első gyermekének.

Az olasz származású médiaszemélyiség kendőzetlen őszinteséggel mesélt az emberpróbáló időszakról. „Lemondani valamiről nagyon nehéz, harcolni kell az utolsó percig. De ha azt látod, hogy mindent beleadtál érzelmileg, fizikailag, anyagilag, és nem jött össze, másra kell fókuszálni – mondta Gianni az Adom a napom hétfő esti adásában. – Meg kell fogni egymás kezét, és azt mondani, hogy akkor csak mi vagyunk, mi vagyunk a család. Nekünk valószínűleg mindenképp az életünk részei lettek volna a gyerekek, csak nem a sajátjaink. Gyermekalapítványt hoztunk volna létre, az örökbefogadáson is gondolkodtunk. Amikor ezt a folyamatot elkezdtük, és Zita otthagyta a munkáját, ami nagyon stresszes volt, mintha valami kapu kinyílt volna, mintha letett volna egy terhet, megfogant a kisfiunk. ” A pár nem titkolja, lombikprogrammal is próbálkoztak többször, az egyik legnehezebb pillanat ebben az öt évben is ehhez kapcsolódik. „Amikor a feleséged ágya szélén ülsz, és tizedjére sem sikerült, az egy nagyon nehéz pillanat. Próbálsz neki erőt adni, mert ez a dolgod, de nem könnyű. Ez ma már csak egy emlék, de még mindig nagyon erős érzéseket vált ki belőlem” – fogalmazott a gasztroszakember, aki feleségével ma már két kisfiú boldog szülei.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!