Napi friss

Nem hiszi el, milyen hozzávalóval főz Borbás Marcsi

A Gasztroangyal olyan alapanyag felhasználására buzdít, ami a legtöbb háztartásban a kukában végzi.

Borbás Marcsi sikerének egyik titka a tudatosság. Ez a hasznos emberi tulajdonság az élete több területén is megmutatkozik. Egyrészt hosszú évek óta ugyanazokkal a kollégákkal dolgozik, akiket igyekszik alaposan megbecsülni, olyannyira, hogy a Covid alatt nem vette fel a fizetését, csakhogy ne kelljen megválni egy munkatársától sem. Másrészt ez a hozzáállás a mindennapokban is jellemző rá, legalábbis erről árulkodik egy nemrégiben közzétett Facebook-posztja is, ahol megmutatja a követőinek, milyen ínycsiklandozó levest lehet készíteni a konyhák többségében napokig kallódó száraz kenyér felhasználásával.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárotthon különszáma!

A Story őszi különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!