Napi friss

Indiai párja eljegyezte a Fókusz műsorvezetőjét

Gál Petra nem tagadja, a kulturális különbségek olykor komoly nehézségeket okoznak a kapcsolatukban.

Gál Petra féltve őrzi magánéletét, a közösségi oldalakra is általában a munkájával kapcsolatos témában posztol, és a különböző celebpartikon sem gyakori vendég. Nem véletlen, hogy az eljegyzését sem verte nagy dobra. „Igyekszem inkább a saját valóságomban élni, a munkámmal és a hírekkel foglalkozni, nem pedig mutogatni, éppen hogyan keltünk fel, mit csinálunk, mi a problémánk. Néhány képet azért feltöltök, mert sokat utaznunk, és vannak élményeink, amik esetleg másoknak is tetszenek, de azt, hogy éppen hol tart a kapcsolatunk, nem szívesen mutatom meg. Nyilván vannak mérföldkövek már a kapcsolatunkban – nagyon szép kis ékszerem van most már egy jó ideje. Erről sem úgy gondoltam amikor megtörtént, hogy akkor én azt azonnal posztoljam a közösségi oldalamra, és akkor várom a lájkokat…” – osztotta meg a véleményét a témában Petra az rtl.hu-nak adott interjújában.

A műsorvezető párja, azaz immár vőlegénye egyébként indiai, így hát az komoly kihívás a kapcsolatukban, hogy nem beszélik ugyanazt a nyelvet anyanyelvi szinten. „Ez okoz bonyolult helyzeteket, amit én izgalmasnak találok. Imádom a magyar nyelvet, de otthon kizárólag angolul beszélünk. Az angol nyelv viszont sokszor leegyszerűsít mélységeket, és ebből vannak nézeteltérések. Fura is lenne, ha nem lennének, de ezeket mindig meg tudjuk beszélni.”

Mint mondta, folyamatosan ismerkedik az indiai kultúrával, és akadnak olyan szokások, amelyeket ő is igyekszik beépíteni a mindennapjaiba. „Sok mindent próbálok átemelni a kultúrából, például arcápolási vagy hajápolási szokásokat, vagy hogy hogyan kezdjem a reggelt. De olyan elemek is vannak, amelyeket biztosan nem veszek át. Én magyar vagyok, és az is maradok” – tette hozzá Petra.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!