Napi friss

Elképesztő bunyó a Sztárboxban! Istenes Bence nem akart kezet fogni Rácz Jenővel

A kérdés az: a műsorvezető méltatlanul viselkedett vesztesként, vagy pedig jogosan háborodott fel?

A női összecsapással kezdődött a Sztárbox elődöntőinek sora. Janicsák Veca szállt ringbe Berki Mazsival szemben. Az énekesnő valóságos tankként rontott ellenfelére, de az influenszer taktikus bokszának köszönhetően állta a sarat. A mérkőzés végig viszonylag kiegyenlített csatát hozott, de Mazsinak több pontos találata volt, így ő jutott elsőként a döntőbe.

Berki Mazsinak több pontos ütése volt

Ezt követően jött a gigászok viadala: Brasch Bence mérkőzött meg Szegedi Fecsóval. A színész hatalmas favoritnak számít a nehézsúlyú férfiak kategóriájában, ennek ellenére hiba lett volna előre leírni az üzletembert. Fecsó nagy lendülettel rontott az ellenfelére, viszont a színész hamar átvette az irányítást. Előnye a második menetben csúcsosodott ki, amikor egy kíméletlen jobbegyenest mért az ellenfelére, ahonnan az üzletember már nem tudta folytatni a meccset, így Bence jutott a szuperdöntőbe.

Szegedi Fecsó a második menetig bírta Brasch Bencével szemben

Végezetül következett az egész versenysorozat talán leginkább várt mérkőzése: Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapása. Sokak szerint a műsorvezető és a sztárséf  találkozója előrehozott döntőként is értelmezhető. Ennek megfelelően parázs hangulat várta résztvevőket a sportcsarnokban. Gladiátorként feszültek egymásnak a felek. Bence lábmunkáját végig dicsérték, Jenő ütései tűntek valamivel pontosabbnak, de egyikük sem tudott dominálni. Elképesztően kiélezett viadalt és indulatos ütéseket láthattunk mindvégig.

Bence és Jenő is állta a sarat a kőkemény küzdelemben

A Sztárbox történetében eddig nem fordult elő, hogy a negyedik menet végén még a sportág szakértői sem tudták megmondani, ki nyeri a mérkőzést. A pontozóbírók végül a séfet találták jobbnak. A meccs vége után sem csillapodtak a kedélyek. „Olyan ordenáré dolgokat mondott mérkőzés közben, hogy nem akartam vele kezet fogni” – mondta a műsorvezető Jenőről, és csalódottan elhagyta a ringet. A sztárséf Héder Barnának elismerte, hogy ő és Bence is sok mocsokságot elkövettek egymás ellen. Ami igaz is, hiszen Istenes Bence a héten olyan szurkolói üzeneteket osztott meg, amiben Jenőt rasszista beszólások érik, később a tévés törölte a bejegyzést, és bocsánatot kért a hibájáért.

A jövő vasárnapi Sztárboxban Dobos Evelin Nyári Diával mérkőzik meg, Józan László ellenfele Molnár Áron lesz, míg Pintér Tibor Tenya Árpa Attilával méri össze tudását a szorítóban.

Kiemelt kép és fotók: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!