Napi friss

Mi lesz ebből vasárnap? Istenes Bence és Rácz Jenő körül forrnak az indulatok

Vajon a tévés nyilvános, ám igen sajátságos bocsánatkérése elég lesz a sztárséfnek? Vagy a ringben vesz elégtételt?

Mint ahogyan azt már korábban megírtuk, elszabadultak az indulatok Rácz Jenő és Istenes Bence körül. A Sztárbox legutóbbi mérkőzésén földre küldte barátját a sztárséf, ami sokaknak nem tetszett. A The Voice házigazdájának azóta megtelt a virtuális postaládája, sorra kapja a gyűlöletkeltő üzeneteket, miszerint vegyen revansot a következő összecsapásukon. A műsorvezető a rémisztő üzenetekből meg is osztott párat, amiben riválisát trágár és rasszista jelzőkkel illették. Nem kellett sokat várni, Rácz Jenő reagált a történtekre. „Azt gondolom, ennél jobban nem írhatja le a szememben magát senki sem. Ez igazán elmondja, hogy ő milyen ember, és hiába mondja, hogy nem ő írta ezeket a dolgokat, kiválogatta, kollázsba tette azokat a kommenteket, amik szerinte viccesek voltak”” – magyarázta a legutóbbi Instagram-videójában a sztárséf, aki nagyot csalódott ellenfelében.

Noha Bence később letörölte, és egy finomabb verzióra cserélte a „rajongói leveleket”, ő sem hagyta szó nélkül a történteket. „Elkövettem egy hibát, amiért szeretnék elnézést kérni. Teljesen jogos, tegnap készült egy kollázs, amit nem olvastam végig, és úgy tettem ki. Egy haverom szólt rám egy fél órára, hogy van benne egy rasszista komment, és vegyem le – magyarázta az Instagram-történetében a tévés, majd sajátos módon kért elnézést a konyhaművésztől. – Értem, hogy a Jenő ezt nagyon fel akarja fújni, igaza van, nincs helye ennek sem a médiában, sem a sportban, de azért nem kell túlfújni ezt szerintem.”

Az RTL válasza

A 24.hu megkereste a csatornát, hogy reagáljanak az ügyre. „Az RTL Magyarország értékeivel nem összeegyeztethető a kirekesztés és a gyűlöletkeltés. Istenes Bence figyelmetlenül járt el a kirekesztő tartalommal bíró komment megosztásakor. Gondatlanságáért elnézést kért, és a bejegyzést eltávolította. Az ügyet ezzel lezártnak tekintjük.”

Kiemelt képek: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!