Napi friss

Sipos F. Tamás a fiával balhézik

Komoly feszültség alakult ki az apa-fia páros között az Ázsia Expresszben.

Noha még csak néhány napja vette kezdetét az Ázsia Expressz idei szériája, máris felszínre kerülni látszanak a párosok közötti ellentétek. Sipos F. Tamás és fia, Dani számára sem lesz sétagalopp az amerikai kaland, hiszen már a második napon egymásnak feszültek. Az idősebb Sipos azt nehezményezte, hogy fia nem igazán veszi ki a részét a munkából a fuvarszerzés során. „Ne nekem mond az okosat, hanem a sofőrnek, akit megállítasz. Én itt küzdők, mint az állat, te meg bölcselkedsz. Hát hogy van ez?” – elégedetlenkedett a zenész.

Az Exotic együttes frontembere az egyenlőtlen feladatmegosztásban látta a sikertelenségük okát. „Engem nagyon elkapott a gépszíj, kicsit be is vagyok feszülve. De kidolgoztam a belem az elmúlt egy órában, miközben Dani nem igazán volt aktív, viszont okos tanácsokat osztogatott. Ezt nem feltétlenül bírom” – mondta az énekes.

A köztük lévő nézeteltérés a szakasz során egyre csak fokozódott. „Figyelj, én egy dolgot utálok, ha mondok valamit, és figyelmen kívül hagyod, az zavar engem” – fakadt ki Dani. „Ha te, mint nagyokos beszélsz, én meg szénné küzdőm magam, akkor talán én egy más hangulatban vagyok, és nem biztos, hogy nyitott a hallójáratom” – szúrt oda fiának a válaszában.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!