Napi friss

Lilu – Meglepő, melyik műsora volt a kedvence és melyiket szerette a legkevésbé

Hosszú évek óta az RTL egyik meghatározó arcának számít, szinte mindenféle formátumban kipróbálhatta magát. Most egy játék kedvéért rangsorolta az általa vezetett műsorokat.

A sereghajtók meglepő módon azok a nagyszabású showműsorok lettek, amelyekért más a fél karját odaadná, hogy vezethesse őket: az X-Faktor, a Csillag születik és a Szombat esti láz. „Nekem ezek a műsorok nem álltak igazán jól – magyarázta a műsorvezető a Partizánban. – Ide azok kellenek, akik a legfegyelmezettebbek, legpontosabbak. Én nem vagyok kifejezetten fegyelmezett, szeretek rögtönözni, ez pedig nem fér bele az ilyen formátumoknál. Nekem ez egy kicsit nehéz volt, ezért is gondolom, hogy kissé görcsös voltam ebben a keretezésben.”

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára került az utóbbi évek egyik legnépszerűbb RTL-esműsora, a Cápák között. „Ebben azt szeretem nagyon, hogy edukál, tanít. Rengeteget tanulnak belőle a kishalak, azaz a kisvállalkozók. Ráadásul a cápák tényleg tartják az ígéreteiket, ez nem csak a díszletnek szól, így valóban karrierek lendülnek be – hangsúlyozta Lilu, aki azt is elárulta, ki a kedvenc cápája, és azt is, hogy miért. – Balogh Levente egy nagyon jószívű ember. Rajta érzem azt, hogy arra gondol, akár ő is állhatna ott a jelentkezők között. Hihetetlenül empatikus, nagyon kedvelem őt.”

A Csillag születik című tehetségkutatóban nem érezte jól magát (Fotó: RTL/Sajtóklub)

A műsorvezető második kedvenc műsora a Keresem a családom lett. „Itt olyan családi titkok, intimitások kerülnek terítékre, amiről az emberek egyébként sem szeretnek beszélni, nem csak a tévében, hanem egyáltalán. Ezért nem ritkán maratoni, két-három órás interjúkat kellett készíteni, hogy elhangozzon az az öt mondat, amivel tudunk dolgozni. Különleges helye van ennek a műsornak a szívemben.”

Toplistája élén meglepő módon a Való Világ végzett. „Nem műfaj kérdése, hogy valami jó vagy nem jó, minőségi vagy nem minőségi. A harmadik és a negyedik széria a maga nemében mestermű volt. Volt az egésznek egyfajta ártatlansága. Ezek a szériák egyszerű szappanoperák voltak nagy jellemfejlődésekkel, barátságokkal, árulássokkal. Nem igazán találkoztam olyan műsorral, ami annyira meghatározta volna a közbeszédet, mint ezek a szériák.”

A ValóVilág ötödik szériáját Sebestyén Balázzsal közösen vezette (Fotó: Rozmanitz Gábor/fotocentral.hu)

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!