Külföldi sztár

Martina Navratilova nemrég váratlanul anya lett

Igazán különleges a családi élete minden idők egyik legsikeresebb női teniszezőjének, aki vállaltan leszbikus párkapcsolatban él.

Több mint tizenhat éve együtt vannak, és immár tíz éve házasok az egykori orosz szépségkirálynővel, Julia Lemigovával. Korábban Martina Navratilova segített felnevelni párja korábbi kapcsolataiból született két lányát, Victoriát és Emmát. A világhírű teniszező boldogan mesélt is arról, mennyire élvezi a szülői feladatokat. „Számomra nem adódott lehetőség, hogy szüljek, az élet aztán mégis megajándékozott az anyasággal, és ez óriási öröm” – mondta korábban.

A felesége két lányának a nevelésében is részt vett

A minap pedig meghökkentő hír érkezett a lassan 68 éves teniszlegenda háza tájáról. Kiderült, hogy augusztusban örökbe fogadtak két kisfiút a nála negyed évszázaddal fiatalabb feleségével. A kicsikről egyelőre semmit nem árultak el, így azt sem tudni, újszülöttek-e, esetleg idősebbek, testvérek-e, netán ikrek, vagy hogy mi a nevük. Navratilováék csak annyit mondtak, hogy hihetetlenül boldogok, és nagyon örülnek az új jövevényeknek. A pár már korábban szeretett volna örökbe fogadni, csakhogy közbejött egy súlyos csapás: tavaly év elején érkezett az ijesztő hír, hogy Navratilovánál két különféle rákot is diagnosztizáltak. Az azóta eltelt bő másfél évben a kezelések sikeresnek bizonyultak, mivel időben felfedezték a bajt, és az exsportoló teljesen jól van. Felesége már télen arról beszélt, hogy nem adták fel álmukat a családbővítésről, és nagyon remélik, hogy az idei évben végig tudják vinni az adoptálási folyamatot. Nem is lehetnének hálásabbak a sorsnak, hogy ez tényleg sikerült.

Kiemelt kép és fotó: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!