Külföldi sztár

Ben Affleck randipartnere akár előző felesége kishúga is lehetne

Ismét szomorú véget ért egy hollywoodi álom, de a színész még rá is tesz egy lapáttal...

Nyár végén már senkit nem lepett meg, hogy a szakításukkal kapcsolatos hónapokig tartó titkolózás után Jennifer Lopez végül beadta a válókeresetet. Az viszont meghökkentő hír, hogy Ben Affleck mostanra minden jel szerint túl is lépett a nem olyan rég általa „minden idők legnagyobb love­ storyjának” nevezett házasságán. A válókereset szerint a házaspár áprilisban vált külön. Bár egyszer-kétszer még lehetett őket együtt látni, a nyár közepére már látszott: bárhogy igyekszik is Jennifer megmenteni zátonyra futott, alig kétéves házasságát, ez a hajó már elment. Most pedig úgy tűnik, Affleck hipp-hopp visszatért jól megszokott agglegényéletéhez, és nem búslakodik a válófélben lévő felesége után, sőt máris újra randevúzik!

A friss fotók alapján nem úgy tűnik, hogy Affleck nagyon szomorú lenne… (Fotó: Profimedia)

Miközben július végén Lopez titkon még abban reménykedett, hogy a színész megjelenik a Hamptons­ban tartott szülinapi buliján, Affleck­et egyre többször látták felbukkanni Los Angeles szórakozóhelyein. Méghozzá egy csinos, 36 éves nő társaságában, aki ráadásul híres családból is származik: Kick (Kathleen)­ Kennedynek hívják, ugyanis a politikus Robert F. Kennedy Jr. lánya. Hollywoodban azt csiripelik, az előző feleségére, Jennifer Garnerre, a gyerekei édesanyjára nagyon hasonlító Kickkel a színésznek korábban már volt egy kalandja, épp mielőtt újra összejött J. Lo-val… Nemcsak egy Beverly­ Hills-i hotel éttermében bukkantak fel, hanem más felkapott helyeken is együtt látták őket. A hölgy maga is színésznő, és ismerős sztárkörökben, például Jessica Biellel együtt mászta meg a Kilimandzsárót. Affleck a korábbi szakításai után sem volt soha sokáig egyedül, úgy tűnik, most is készen áll a továbblépésre.

Kick egy Kennedy lány (Fotók: Archív)

Ki a papa?

A híres klánból származó republikánus politikus a meggyilkolt Robert Kennedy fia, egyben JFK unokaöccse. A minap azzal keltett nagy feltűnést, hogy az amerikai elnökválasztási kampányban visszalépett Donald Trump javára.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!