Napi friss

Elnöki szexakták – A feleség titkárnője és pornósztár is volt a szeretők között

Ahogy a címből is sejthető, nem Marilyn és JFK románca volt az egyetlen elnöki viszony.

Franklin D. Roosevelt az USA 32. elnöke volt, és az egyedüli az Egyesült Államok történetében, aki négy cikluson át betöltötte ezt a pozíciót. A XX. századi történelem egyik legjelentősebb politikusa, de a magánéletben ő sem volt a hűség mintaképe. A felesége titkárnőjével, Lucy Mercer­rel keveredett tiltott viszonyba. Akkor bukott le, amikor a neje, Eleanor megtalálta a szerelmes leveleiket.

Balról jobbra: Eleanor Roosevelt, Amelia Earhart, Jim Mollison skót pilóta és felesége, valamit Roosevelt elnök 1933-ban (Fotó: Profimedia – SU Archives/Everett Collection)

John F. Kennedy leghíresebb afférja Marilyn Monroe-hoz (a kiemelt képen 1962-ben fotózták le az elnökkel) fűződött, de rajta kívül is tudni jó pár elnöki szeretőről.

Bill Clinton viselt dolgairól nemrég a story.hu-n mi is megemlékeztünk, hírhedtté vált kapcsolatát Monica Lewinskyval sokáig tagadta. A viszony majdnem az elnöki székébe került: impeachment eljárás (magyarul közjogi vagy alkotmányjogi felelősségre vonás – a szerk.) indult ellene – persze nem a liezon miatt, hanem mert eskü alatt tagadta, hogy bármi köze lett volna egykori gyakornokához. A bizonyítékok nem ezt mutatták.

Véletlen egybeesés, hogy Donald Trump életrajzából sem hiányzik az impeachment, és az ő nőügyeit sem kell senkinek bemutatni. Elnöksége alatt a pornósztár Stormy Daniels, illetve a Playboy-nyuszi Karen McDougal nyilvánosan pakolt ki a viszonyukról.

Donald Trumpnál kevés megosztóbb alakja van az USA történelmének (Fotó: Profimedia)

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!