Külföldi sztár

Hatalmasra nőttek! Ezek a sztárcsemeték már rég magasabbak, mint szüleik

Ki gondolta volna róluk gyerekként, hogy ekkorára nőnek?

Ezek a sztárcsemeték igencsak a szüleik fejére nőttek. Feltűnően magas termetüknek hála a kortársaik közül is kitűnnek – de vajon mennyi tehetséget örököltek?

Jennifer Garner lánya, Violet

Ben Affleck és a színésznő elsőszülött lánya nemrég töltötte be a 18-at, de már régóta látszik, milyen nyúlánk teremtés lesz belőle. Ebben daliás apjára ütött, aki egy híján 190 cm magas, így a tinilány vagy fél fejjel nagyobb Jennifernél. Violet eminens tanuló, és már az egyetemre készül. Tavaly édesanyjával együtt járt a Fehér Házban egy fogadáson, ahol megmutatta, hogy már kész kis hölgy.

Fotó: Profimedia

Liv Tyler fia, Milo

Liv elsőszülött fia már 14 évesen magasabb volt édesanyjánál, pedig a színésznő sem alacsony, 178 centi. Milo tavaly érettségizett, és mostanra tényleg szép szál legénnyé serdült. Úgy tudni, a tinédzsert a zene érdekli igazán, ami nem meglepő, hiszen édesapja, a színésznő exférje, Royston Langdon egy rockegyüttes énekese – amúgy a papa még Livnél is alacsonyabb.

Fotó: Archív

Donald Trump fia, Barron

Az amerikai exelnök legifjabb utódja, a Melaniától született Barron túlzás nélkül valóságos óriás: még csak most 18 esztendős, de már több mint két méter, és ki tudja, hol áll meg! Trump maga is nagy darab ember, hiszen 190 centi, de így is eltörpül hórihorgas csemetéje mellett. A fiút igyekeznek óvni a reflektorfénytől. Érettségi után majd valamelyik elit egyetemre vezet az útja.

Fotó: Getty Images

Pierce Brosnan fia, Dylan

A színész Kellytől született két fia közül az idősebbik már 27 éves, és feltűnően nagyra nőtt, 196 cm magas, egy jó fejjel kinyúlik a családjából. Mivel a langaléta termet többnyire előny a modellszakmában, így természetesen Dylanre is hamar felfigyeltek az illetékesek, hosszú évek óta látni magazinokban és a kifutón is. De nem csak a külsejéből próbál megélni, zenéket is ír, és dokumentumfilmek elkészítésén dolgozik – legutóbb egy Stallonéról készült alkotásban vett részt.

Fotó: Getty Images

Brooke Shields lánya, Grier

A színésznő nem épp pöttöm termetű, nőként kifejezetten magas, hiszen 183 centi. De rajta is túltesz kisebbik lánya, Grier, aki még nincs 18 éves – ehhez képest legalább 185 cm magas! A tinit meg is keresték ügynökségek, hiszen kifejezetten modellalkat, anyukája pedig hiába igyekezett lebeszélni erről a pályáról. „Még nem tudja, milyen nehéz szakma, de ez az álma, én pedig igyekszem vigyázni rá.

Forrás: Getty Images

Rod Stewart fia, Alistair

Igazi égimeszelő lett a nyolcgyerekes veterán énekes második legkisebb csemetéje, Alistair, aki novemberben ünnepelte a 18. születésnapját. Láthatóan nyúlánk édesanyjától, Penny Lancastertől örökölte hórihorgas termetét. A fiatalember 193 cm, és még nem tudja, mi lesz belőle. A modellkedést már kipróbálta, de a futballban is tehetséges, Celtics-rajongó apja ugyanis ideje korán beléoltotta a labdarúgás szeretetét.

Forrás: Getty Images

Jodie Foster fia, Kit

A színésznő valósággal eltörpül megtermett csemetéje, a 22 éves Kit mellett, aki egyébként a fiatalabbik gyereke. Az idősebb, Charlie is igen magasra nyúlt, de vele az utóbbi időben nem lehetett együtt látni Jodie-t. Egyelőre egyik gyerek sem készül a nyomdokaiba lépni, nem vágynak a reflektorfénybe. Kit egyetemre jár, nem tudni, milyen szakra.

Forrás: Profimedia

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!