Külföldi sztár

Őrületes a tempó, amit Madonna 66 évesen diktál

A popikon egyáltalán nem titkolja, mennyi idős, csak éppen nem él úgy, ahogy azt a korabeliektől megszoktuk.

Ha Madonna maga nem akar is megöregedni, és mindent megtesz ezért, hogy visszaforgassa az idő kerekét, a múlt emlékei a jelek szerint azért érdeklik. A születésnapi partiját ugyanis összekötötte egy látogatással a Nápoly melletti Pompejibe, az első században a Vezúv kitörése miatt elpusztult ókori városba.

Felháborodtak a helyiek

A popkirálynő eredetileg állítólag az ott feltárt amfiteátrumban akarta megünnepelni, hogy 66 éves lett, olasz lapok azt írták, 30 ezer dollárért ki akarta bérelni a létesítményt, hogy egy ötszáz fős megapartit rendezzen magának az UNESCO világörökségi helyszínei közé tartozó romvárosban. A hír azonban akkora felháborodást keltett a helyiek közt, és főleg régészeti körökben, hogy a pompeji hatóságoknak kellett cáfolniuk a szülinapi buliról szóló szóbeszédet. Állítólag csak egy privát esti túrát engedélyeztek Madonnának kizárólag kulturális céllal, a partiszervezőknek pedig más helyszín után kellett nézniük. A világraszóló ünneplés egy hétig is eltartott Itáliában, ahol Portofinótól Capriig, luxusjachttól luxusétteremig számos programpont szerepelt a listán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

Szeretője az unokája lehetne

A legfőbb ajándéka mindenesetre már korábban megvolt Madonnának: egy új szerelem. Alig pár hónappal azután, hogy szakított előző kedvesével, a bokszoló Josh Popperrel, új fiatalember tűnt fel az oldalán. Előző párja a jelek szerint már kissé „túlkoros” volt Madonna zsáneréhez képest, hiszen a harmincat is betöltötte. Új választottja azonban még a húszas éveiben jár, akárcsak az elmúlt másfél évtizedben az énekesnő összes korábbi szeretője. Nem mintha bármi baj lenne a nagy korkülönbséggel, sőt manapság egyenesen divatnak tűnik más generációból választani párt, különösen a sztárok világában. Madonna júliusban mutatkozott először Akeem Morrisszal, aki csupán 28 éves – így 38 esztendővel fiatalabb híres barátnőjénél. A pár Instagramon közzétett fotói semmi kétséget nem hagynak afelől, hogy a viszonyuk igazán szenvedélyes, a popsztár, hűen önmagához, most is közzétett a párosukról néhány provokatív, már-már erotikus képet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

Ez aztán a dolce vita!

Akeemről annyit lehet tudni, hogy Jamaicában született, futballista, és a sportkarrierje miatt költözött az Egyesült Államokba. Azt nem tudni, mikor jöttek össze a popsztárral, de 2022 óta biztosan ismerik egymást, akkor ugyanis szerepeltek egy közös fotózáson. Mindenesetre a fiatalember mindvégig mellette volt az ünneplés alatt, és együtt vendégeskedtek a híres olasz tervező páros, Dolce & Gabbana tengerparti luxusvillájában. Portofinóban is lencsevégre kapták őket, ahogy együtt andalogtak, és a kikötőre néző híres Puny étteremben vacsoráztak. Vagyis nagyon úgy tűnik, hogy az énekesnő a hatvanas évei derekán sem vesz vissza a tempóból. Ellenkezőleg, fenékig kiélvezi az édes életet! Különösen azután, hogy éppen egy éve egy ijesztő rosszullét után, a napokig tartó kórházi kezelés alatt az is kétséges volt, túléli-e a súlyos bakteriális fertőzést, amit elkapott. „Úgy legyengültem, hogy a kertbe alig tudtam kimenni” – árulta el. Azóta túl van a Celebration című, 81 fellépésből álló koncertturnéján, amely májusig tartott, így jól megérdemelt pihenését tölti egész nyáron.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!