Külföldi sztár

Madonnát máig 93 éves édesapja inspirálja: miatta lett hatgyerekes anya

Ritka alkalom, hogy láthatjuk a popsztár édesapját, aki mindig a példaképe volt, és akihez idős korára újra nagyon közel került.

Silvio Ciccone már 93 esztendős. Amikor világhírű lánya – Madonna maga is a hatvanas évei közepén jár már – a minap felköszöntötte, azt is elárulta, hogy átvette édesapja mottóját, és aszerint él: „Addig megyek, míg a kerekek ki nem esnek.” „Semmi sem állíthat meg minket” – írta Madonna a közös fotójukhoz, és a friss képek mellett pár korábbit is megosztott. Az egyikről kiderül, hogy a szemét, a jellegzetes szemöldökét és a rést a két első foga között a papától örökölte. A Madonna nevet pedig az édesanyjától, akit ugyanígy hívtak, és akit kislány korában veszített el. A mama ugyanis alig harmincévesen meghalt mellrákban. Az énekesnő öt testvér mellett nőtt fel, akiket aztán még követett két féltestvér, miután a megözvegyült, olasz származású papa feleségül vette a házvezetőnőjüket.

A pop 65 éves királynője nemrég Rióban, a Copacabanán adott fergeteges koncertet (Fotó: Getty Images)

Madonna kapcsolata az apjával nem volt mindig ennyire idilli, ő maga is hullámvasútként írta le a viszonyukat. Ugyanakkor azt mondja, a szívükből sosem tűnt el az egymás iránti mélységes szeretet. „Bármikor igazán szükségem volt rá, ő mindig ott volt nekem. A humora és a józansága sokszor segített – árulta el. Idősebb korukra apa és lánya újra közel kerültek egymáshoz, ma jóval gyakrabban találkoznak, mint az előző évtizedekben. De mint Madonna fogalmazott, korábban is mindig őt akarta igazán büszkévé tenni. – Bevallottam-e magamnak, vagy sem, mindig apám elismerését kerestem. Egész életemben ő volt a példaképem. Sok trauma érte és keményen megdolgozott mindenért, amije van. Miközben millió különféle érzést táplálok vele szemben, csak egy a lényeg: hogy végtelenül szeretem őt” – fejtegette.

Ragadós a szülői minta

Silviónak van egy michigani borászata, a lánya sokszor meglátogatja ott. Azt mondja, mindenben az apja inspirálta – az sem véletlen, hogy pont hat gyereke lett, ahogyan a szüleinek. A Guy Ritchie-től születette Roccoél csak tőle távol.

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!