Külföldi sztár

Natalie Portman: Ifjú szeretővel vág vissza hűtlen exének

A színésznő pokoli időszakon van túl, ennek ellenére remekül néz ki, és újra látványosan élvezi az életet.

Bár már tavaly nyáron különköltözött Benjamin Millepied-­től, csak márciusban zárult le a válás. Hosszas tépelődés előzte meg a szakítást. Natalie Portman először menteni akarta a házasságát, miután kiderült: koreográfus férje félrelépett egy huszonéves lánnyal. A színésznő kezdetben hitt a fogadkozásának, csakhogy Millepied lebukott: kiderült, hogy ígéretei ellenére nem zárta le a házasságtörő viszonyt.

Volt férje oldalán egy ideje nem tűnt túl vidámnak… (Fotó: Getty Images)

Natalie nem akarta elvált anyaként felnevelni a 13 éves Alephet és a hétéves Amaliát, de belátta, hogy a házassága menthetetlen. Beletelt pár hónapba, míg kiheverte a szakítást. Ám mostanában újra ragyog. Barátai szerint jobban érzi magát, mint az utóbbi években bármikor.

Paul Mescal régóta odavan a színésznőért (Fotó: Profimedia)

Ebben szerepet játszik, hogy Natalie közel került ír kollégájához, az egyre sikeresebb Paul­ Mescalhoz. Bár az ifjú színész, akit korábban Angelina Jolie-val hoztak hírbe, csak 28 éves, tökéletes köztük az összhang, amit friss közös fotóik is bizonyítanak. A párost a londoni Bar69 előtt kapták lencsevégre, ahogy nevetgéltek, és látszott: megvan köztük a kémia. Arról a fiatalember korábban beszélt, milyen régóta odavan a színésznőért. Fél éve találkoztak, amikor a Variety magazin egy interjúra összehozta őket. „Ha a drámaiskolás énem tudta volna, hogy egyszer itt beszélgetek veled, el sem hitte volna a szerencséjét” – fogalmazott Mescal. Azóta igazán közel kerültek egymáshoz – Natalie­ csattanós választ adott csapodár exférjének!

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!