Külföldi sztár

Angelina Jolie új románccal kezdte az évet – Igazán ráférne már egy kis boldogság!

Hat éve nem volt tartós szerelem a színésznő életében, most egy feltörekvő ír sztárral fotózták le meghitt találkán.

Ami a szerelmi életét illeti, a színésznő mindig híres volt meglepő választásairól. Talán Brad Pitt volt az egyetlen kivétel, a vele való románcon senki nem lepődött meg – csak éppen nagyon csúnya vége lett. Most újra meghökkentő viszonyról érkeztek hírek: a 47 éves Angelina egy ifjú, nála kereken két évtizeddel fiatalabb feltörekvő színésszel találkozgat, aki Nagy-Britanniában máris óriási sztárnak számít.

Egy elkapott kávézós pillanat Paul Mescallal (Fotó: Profimedia)

Az ír Paul Mescalt a magyar nézők is ismerhetik az HBO-n látható Normális emberek című sorozatból, amely egy fiatal pár történetét meséli el, és zajos sikert aratott, nagyrészt a két főszereplő remek színészi játékának köszönhetően. Ki tudja, talán Angelina is a két éve bemutatott szériában figyelt fel a tehetséges fiatalemberre. Mindenesetre a minap Londonban kapták őket lencsevégre, együtt kávéztak a fiatal színész előadása után: az angol főváros egyik színházában játssza A vágy villamosában Stanley Kowalskit – a híres figurát annak idején Marlon Brando alakította a színdarab filmváltozatában. Hogy új románcról lehet szó, azt valószínűsíti, hogy Mescal épp mostanában szakított a menyasszonyával, az énekesnő ­Phoebe Bridgersszel. Hollywoodban azt suttogják, Angelina lehetett a válóok.

Szerény fiatalember

Nem ez lenne az első alkalom, hogy a hatgyerekes színésznőnek jóval fiatalabb férfival van viszonya. 2021-ben a popsztár The Weeknddel volt pár hónapig tartó kalandja. A nála 15 évvel fiatalabb énekes a dalaiban is megörökítette az élményt, egyben a csalódását, hogy végül nem sikerült igazán közel jutnia a Bradtől való válása miatt még mindig sebzett lelkű színésznőhöz. Sokan úgy vélik, minden korkülönbség ellenére éppen Mescal lehet az a férfi, akire Angelinának szüksége van. „Paul igazán normális, nagyon kiegyensúlyozott ember, aki két lábbal áll a földön, és egyáltalán nem vakította el a hirtelen jött hírnév. A színészet a szenvedélye, és nem érdekli a csillogás. A magánéletét sem teszi ki az ablakba, még az Instagram-oldalát is törölte, mert nem akar részt venni a sztárok körüli cirkuszban” – mesélik a fiatalemberről.

The Weeknddel rövid életű viszonya volt (Fotó: Profimedia)

Nem könnyű az ismerkedés

A színésznőre igazán ráférne már a boldogság, miután épp újabb pereskedésbe bonyolódott exférjével, és hat év után sem látszik, mikor lesz vége a háborúnak Braddel. Angelina tavaly arról beszélt, még mindig nehezen nyit egy új kapcsolat felé, pedig korábban nemigen volt az életében egy évnél hosszabb időszak, amikor szingli volt. Amúgy akadt már Londonhoz kötődő párkapcsolata: első férje, a szintén színész Jonny Lee ­Miller angol, vele máig jóbarátok. Az ízlését tekintve egy biztos: nincs konkrét zsánere, mert nagyon különböző partnerei voltak. Ahogyan most egy húsz évvel fiatalabb színész keltette fel az érdeklődését, úgy a második férje emlékezetes módon a nála húsz évvel idősebb ­Billy Bob Thornton volt, akivel egymás vérét hordták fiolában a nyakukban. De sosem titkolta, hogy a nőkhöz is vonzódik, annak idején hosszan tartó szerelem fűzte egy ázsiai–amerikai modell-színésznőhöz, Jenny Shimizuhoz is.

Első férjével, Jonny Lee Millerrel máig jóbarátok (Fotó: Profimedia)

Brad Mexikóba vitte új szerelmét

Ugyan mi az a húsz év korkülönbség! Angelina exférje tud ennél többet is: az ő új kedvese közel három évtizeddel fiatalabb nála! Ines de Ramon 30 éves, Pitt most múlt 59. Novemberben derült ki, hogy együtt vannak, amikor a pár együtt bukkant fel egy Bono-koncerten. Azóta Pitt közösen ünnepelte vele a születésnapját, és Babylon című új filmje premierjére is elvitte a fiatal nőt, aki amúgy a Vámpírnaplók című sorozatból ismert Paul Wesley exfelesége, tavaly váltak el. A párt most év elején a mexikói Cabo San Lucasban fotózták le, amint félmeztelenül lazítottak a luxusbungalójuk előtti medencébe állított napágyakon.

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!