Külföldi sztár

A rossz nyelvek szerint a Rolling Stones fenegyereke fiatal barátnőiből vámpírként szívja az energiát

Mindenki így szeretne szépkorú lenni – hihetetlen, Mick Jagger 80 éves lett! Nézzük, kik voltak a legfontosabb nők az életében.

Marianne Faithfull (1966 és 1969 között) – Alkotótársak is lettek

A ma 76 éves angol énekesnő karriere Jagger­ék egyik dalával indult, utána négy évig jártak – a fiatal nő a férjét is elhagyta az énekesért. A londoni buliszcéna körülrajongott sztárpárja lettek. Vetélés és drogfüggőség tépázta meg a kapcsolatukat. Marianne­ padlóra került, miután Jagger elhagyta.

Marianne­-t nagyon megviselte, hogy Jagger elhagyta (Fotó: Profimedia)

Marsha Hunt (1969 és 1970 között) – Jaggerrel csalta meg a férjét

A ma 77 éves amerikai énekes-színésznő férjnél volt, amikor megismerte a brit fenegyereket, de nem tudott neki ellenállni. A nő később azt mondta, Jagger félénksége hódította meg… Mire kiderült, hogy Marsha teherbe esett, a szerelemnek már vége is volt, úgyhogy mire az akkor 27 éves énekes első gyereke megszületett, a szülei már szakítottak. Karis ma 52 éves, van két gyereke.

Karis az énekes két unokájával (Fotó: Profimedia)

Bianca Jagger (1970 és 1977 között) – A nőügyei miatt vált el

A nicaraguai szépséget az énekes egy partin ismerte meg két hónappal azelőtt, hogy előző párja, Marsha megszülte volna közös gyereküket. Nem telt sok időbe, és Bianca is teherbe esett tőle – négy hónapos pocakkal állt oltár elé Jaggerrel 1971 tavaszán. Lányuk, Jade ma 51 éves. Hat évvel később elváltak, a kismama nem tolerálta tovább híres férje nőügyeit – például a Playboy-modellel, Bebe Buell-lel folytatott viszonyát.

Biancával (Fotó: Profimedia)

Jerry Hall (1977 és 1999 között) – Nem is volt a felesége

A ma 67 éves egykori modell négy gyereket szült neki. Több mint két évtizedig voltak együtt, Balin meg is esküdtek. Mindenki férj-feleségként tekintett rájuk, holott a hindu ceremónia hivatalosan nem tette őket házasokká. Így aztán amikor Jerrynél betelt a pohár – mert rájött, hogy egyik szeretője gyereket vár Jaggertől –, és beadta a válókeresetet, a bíróság csak semmisnek mondta ki házastársinak hitt köteléküket. Végül sikerült békében továbblépniük. Legidősebb gyerekük 39, a legfiatalabb 26 éves.

Jerry Halltól négy gyereke született (Fotó: Profimedia)

Luciana Gimenez (1998 és 1999 között) – Szerelemgyereket szült neki

A most 53 éves brazil modellel folytatott viszony vetett véget Jagger kapcsolatának Jerry Hall-lal. A nyolc hónapig tartó szerelemnek gyümölcse is lett: 1999-ben született fiuk, Lucas máig összeköti őket.

A brazil modell is fiút szült Jaggernek, Lucas ma már 24 éves (Fotó: Profimedia)

L’Wren Scott (2001 és 2014 között) – Tragédiába torkollott

Jerry Hall mellett a feltűnően magas – 191 centis! – egykori modellel és divattervezővel volt együtt a legtovább, akivel Párizsban találkozott. A nő fellépőruhákat is tervezett a zenekarnak. De hiába éltek együtt majdnem másfél évtizeden át, a szoknyabolond rocker a természetét nem volt képes megváltoztatni, és L’Wrent is állandóan megcsalta. A depresszióra hajlamos nő állítólag azután lett öngyilkos 49 évesen, miután megtudta: Mick egy balerinával találkozgat.

L’Wrent is állandóan megcsalta (Fotó: Profimedia)

Melanie Hamrick (2014 és 2023 között) – Végleg megállapodik mellette?

Jelenleg is a 36 éves balett-táncos az énekes párja, 44 év korkülönbség dacára immár kilenc esztendeje. Jagger 73 éves volt, amikor megszületett közös fiuk, a ma hatéves Deveraux.­ Bár menet közben felröppent a hír, hogy Jagger hozzá sem hűséges – pár éve állítólag neki is a szeretője volt az a Noor Alfallah, aki nemrég gyereket szült Al Pacinónak –, talán nyolcvan fölött megállapodik a rockvilág leghírhedtebb nőfalója.

Melanie-tól is született egy fia (Fotó: Profimedia)

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!