Hazai sztár

Erdélyi Mónika: A tejeskávé lett az egyetlen desszertje

Mónika Show egykori háziasszonya ismét karcsú. Nézzük, mit eszik egy átlagos napján.

Reggelim: „Sosem hagyom ki! Ma pont majdnem elcsábultam a zabkására, de nagyon hizlal… Így végül egy szelet teljes kiőrlésű kenyér és sovány sonka mellett döntöttem. Mellé paprikát ettem. És ami nélkül elképzelhetetlen a napom, az a tejeskávé, tehén- és zabtejjel fele-fele arányban.”

Tízóraim: „Nincs. Az egyetlen étkezés, ami kimarad a napomból.”

Ebédem: „Grillcsirkét ebédeltem jégsalátával, rukkolával, pritaminpaprikával, vegyes zöldségkeverékkel és saját készítésű light Cézár-öntettel. Köretnek még egy kis quinoát készítettem hozzá, hogy a szükséges szénhidrátmennyiség is meglegyen. Ha nyaralunk, és tudom, hogy legyaloglom, több mindent engedek meg.”

Uzsonnám: „Egy deci joghurt volt pár kanál ízesített fehérjeporral és fagyasztott meggyel. A gyümölcs sem hiányozhat a napi étrendemből!”

Vacsorám: „Három-négy szelet extrudált kenyérhez körözöttet készítettem fűszerekkel, egy kis kurkumával megbolondítva. A fokhagyma sem maradt ki, azzal mindegyik ételt feldobom. Mellé még retek és uborka került a menübe.”

Japán a kivétel

Erdélyi Mónika minden nemzet konyhájáért odavan. „Imádom az olasz, az indiai, az arab ízeket, de bármelyik ország ételeit szívesen fogyasztom. Japáné az egyetlen, amelyiknek nem minden fogását szeretem, de például a mochit, a rizssüteményt annyira, hogy meg is akarom tanulni az elkészítését.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszám!

Kapható a Story tavaszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!