Hazai sztár

Völgyesi Gabi évekig küzdött fülzúgással: ez a módszer segített rajta

Az énekesnő hosszú évekig küzdött fülzúgással. Az akupunktúrától végül megszűnt minden panasza, és a kezelés még a szervezetére is jótékonyan hatott: egyszer csak elkezdtek róla leolvadni a kilók.

Mint azt Völgyesi Gabi meséli, a fogyás nem szerepelt a céljai között, az az akupunktúrás kezelés egyik extra hozadéka volt. Már több kúrán is túl van, és azóta úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

Ha a nyugati orvoslás csődöt mondott…

Már három kezelés elég volt ahhoz, hogy abbamaradjon a fülzúgása. „Ez korábban tényleg megkeserítette a mindennapjaimat. Annyira zavaró volt, hogy már konkrétan szorongtam miatta, olykor még az életkedvem is elment. És amikor már a nyugati orvoslás csődöt mondott – felsorolni is hosszú lenne, hány orvosnál, mennyiféle vizsgálaton jártam –, a figyelmembe ajánlották az akupunktúrás módszert, és úgy voltam vele, nincs mit veszítenem – kezdi a Unique énekesnője. – Emiatt azt sem mondhatnám, hogy szkeptikus voltam. Amikor időpontot kaptam dr. Papp Jánoshoz a klinikájára, inkább izgatottságot éreztem, mi van, ha ez végre beválik… És láss csodát, elég volt három kezelés ahhoz, hogy hosszú idő után abbamaradjon a fülzúgásom.”

„Nekem ez az énidőm”

Gabi szeretne mindenkit megnyugtatni, a kezelés egyáltalán nem fájdalmas, sőt neki felér egy meditációval. „Általában el is alszom – folytatja mosolyogva. – Összesen fél óra az egész. Felfekszem az ágyra, szól a zene, a doktor úr közben a megfelelő helyekre beszúrja az akupunktúrás tűket. Bármennyire is viccesen hangzik, nekem ez az énidőm. Teljesen kikapcsolok közben. No és ez a másik, hogy végig érzem, ahogy oldódik ki belőlem a feszültség. És azzal, hogy elmúlt a fülzúgásom, ami egy állandó stresszt okozott, a közérzetem is sokkal, de sokkal jobb lett általánosságban is. Na és – még ha csak közvetett módon is – ez vezetett oda, hogy elkezdtem fogyni.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Völgyesi Gabi | UNIQUE (@uniquemusichu) által megosztott bejegyzés

Csak ajánlani tudja

De hogyan és mennyit segített a fogyásban az akupunktúra? „Természetesen nem arról van szó, hogy tíz kilóval kevesebbet mutat alattam a mérleg, vagy hogy négy számmal kisebb méret lettem – hangsúlyozza. – De azzal, hogy visszaszállt belém a lélek, és nem terelte el semmi bosszúság a figyelmem, újra lett kedvem sportolni, mozogni, és persze odafigyelni arra, mit eszem. Hirtelen újra tele lettem energiával, ráadásul elindultak bennem mindenféle gyógyító folyamatok. És igen, egy idő után azon kaptam magam, hogy jobban érzem magam a ruháimban, és eltűnt a felesleg – teszi hozzá. – Bizonyos időnként végigcsinálok egy kúrát, pont nemrég voltam a doktor úrnál elsősorban megelőzés céljából, és mert tényleg kikapcsol. Míg élek, hálás leszek ezekért a kezelésekért!”

Gyógyítható-e a fülzúgás?

„Az akupunktúrás kezelés tényleg csodákra képes, de mint orvos azt kell mondjam, hogy maga a gyógyulási folyamat ennél sokkal összetettebb – magyarázza dr. Papp János hagyományos kínai orvos, aki egy nyugati diagnosztikát alkalmazó és keleti gyógymódokat ötvöző egészségközpont alapítója is egyben. – Gabi gyógyulása esetében is először egy komplex kivizsgálásra volt szükség, hogy kiderítsük a fülzúgásának valódi okát, amely alapján meghatároztuk a kezelési tervét: mikrobiomvizsgálat segítségével beállítottuk a táplálkozását, meghatároztuk az étrend-kiegészítőinek fogyasztását, talpreflexológiával, speciális protokollmasszázzsal és akupunktúrás kezeléssel csökkentettük a fülzúgás kellemetlen tüneteit. Maga az akupunktúrás kezelés a teljes terápia 30%-át tette ki.  Összességé­ben elmondható, hogy az akupunktúrát nemcsak prevenció céljából ajánljuk, hanem már kialakult betegségek gyógyítása esetén is. Az, hogy kinek hány kezelésre van szüksége, az egyén állapotától függ. Van, akinek elég pár alkalom, van, akinek kitartóan, rendszeresen részt kell vennie a kezeléseken, hogy eredményt érjünk el. A komplex terápia segítségével és annak szigorú betartásával az esetek döntő többségében nagy sikereket érünk el a fülzúgás megszüntetésében.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!