Hazai sztár

Szabó Zsófi: „Tilos lenne belépnem egy pékségbe”

Négy éve már, hogy életmódot váltott. Arra voltunk kíváncsiak, hogyan néz ki egy napja, mire van ideje, mit sportol, mit eszik.

Tavaly év végén fogalmazódott meg benne, hogy legalább akkora energiát kell fektetnie a mentális egészségének megőrzésébe, mint amennyit a fittségéért, az alakjáért tesz. Szabó Zsófi most igazán jól van, hosszú idő után először. „Az utóbbi években sokkal többet szorongtam, mint az indokolt lett volna. De útkeresésben voltam, és mint a legtöbb egyedülálló anya, azon aggodalmaskodtam, miként tudnék egy biztosabb életet kialakítani a kisfiamnak és magamnak. Élveztem a munkám, a szabadidőm, imádtam elmenni futni, sportolni, ez nem kérdés. Csak hiányzott egyfajta balansz… Szóval januárban tudatosan elkezdtem leépíteni a stresszt az életemben…”

Zsófinak nincs két egyforma napja. „Legyen bármennyire is kaotikus egy napom, az nincs befolyással arra, hogy tudom-e tartani azt az életmódot, amibe négy éve belevágtam. Ha valamiben, ebben roppant tudatos vagyok. Az első két évben azért sem engedtem el a gyeplőt, mert féltem, nehogy visszahízzak. Emlékszem, volt egy bikinifotózásom, és ahogy ránéztem a képekre, rögvest az ugrott be, hogy ’bár most jól nézek ki, de ugye később is meg fogom tudni tartani az alakom?!’ Ilyen félsz ma már nincs bennem. Sőt, ha épp olyan napom van, hogy nyűgös vagyok, esetleg női bajom van, akkor megengedek magamnak egy croissant-t, vagy elfelezek egy desszertet ebéd után. Ennyinek bele kell férnie. Nagyjából két-három kiló súlyingadozást engedek meg magamnak. Viszont tilos lenne belépnem egy pékségbe! – jegyzi meg nevetve a TV2 új arca. – Illetve otthon is muszáj nagyobb önfegyelmet gyakorolnom. Rendszeresen kapom magam azon, hogy már megint a hűtőt nyitogatom. De hogy mit és mikor eszem egy nap, az változó.”

Még kapható a Story Sztárdiéta különszáma!

Ha kíváncsi rá, milyen szerepe van Zsófi életében az öccsének, miért szokott az erdőből telefonálni, ki vigyáz a kisfiára, keresse a Story Sztárdiétát az újságosoknál!

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!