Napi friss

Szabó Zsófin gyors változást eszközölt a TV2 – Szembetűnő a különbség

A TV2 új arcának illeszkednie kell az általa vezetett műsor arculatába.

Míg az RTL Reggeli háziasszonya volt, a stylistok lazább stílusú ruhákba öltöztették Szabó Zsófit. Sokszor viselt egyszerű farmert, máskor feltűnő, kivágott felsőket hordott az adásban, de volt, hogy bőrdzsekit adtak rá.

Itt még az RTL Reggeli stúdiójában (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Ehhez képest a TV2-ben már sokkal visszafogottabban láthatják majd a nézők, ez a csatorna hétfői sajtótájékoztatóján is kiderült, ahol Zsófi egyszerű szürke kosztümöt viselt egy jóval visszafogottabb fehér felsővel. Hasonló öltözékben láthatták a tévést a keddi Mokka nézői, ahol Zsófi fehér kosztümben jelent meg egyelőre még csak vendégként, később azonban ő lesz az egyik műsorvezető.

A TV2 sajtótájékoztatóján (Fotó: Trenka Attila/fotocentral.hu)

A változás nem véletlen. A Mokka stylistja, Ordasi Zsolt korábban a Bestnek arról mesélt, a legfontosabb szempont az öltöztetés során, hogy a Mokka egy reggeli műsor, ami sokkal visszafogottabb, ennek pedig a ruhákban is meg kell mutatkoznia. Ezért sem viselnek a műsor háziasszonyai például nagy fülbevalókat, vagy olyan ruhákat, kiegészítőket, amik elvonhatják a nézők figyelmét a beszélgetésekről. A Mokka házigazdái, Pachmann Péter vagy Istenes László is mindig elegánsak, ha nem is öltönyt, de zakót viselnek inggel, műsorvezetőtársuknak pedig ehhez kell illeszkedniük.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!