Hazai sztár

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó 20 éve házasodtak össze: idézzék fel velünk az álomesküvő részleteit

Az ifjú pár annak idején dalban is igent mondott egymásnak.

Álompár, álomesküvő – aligha volt túlzás e címmel illetni Deutsch Anita és Kinizsi Ottó frigyét. A Barátok közt sztárjai egy megható, meghitt és kedves szertartás keretében fogadtak örök hűséget egymásnak szombaton. Kollégáik különösen kedves ajándékokkal várták őket: versekkel, énekekkel köszöntötték az ifjú párt – még a koszorúslányok, Szabó Erika és Lékai-Kiss Ramóna is dalra fakadtak. A nem várt fordulatokkal tarkított lakodalomban készült képeket csak a Story olvasói láthatták.

Határozottan, hangosan mondta ki a boldogító igent Deutsch Anita és Kinizsi Ottó az anyakönyvvezető előtt. A házasságkötő-terembe először a vajszínű öltönyt viselő, boldogan mosolygó Ottó érkezett édesanyja kíséretében, majd a menyasszony libegett végig édesapja karján a 200 meghívott között. Anita meseszép volt pántos, a hátat szabadon hagyó, görög stílusú menyasszonyi ruhájában. A városházán nemcsak a barátok és rokonok, hanem sorozatbeli kollégáik is megjelentek. A szertartás előtt a két ifjú sztár, Csifó Dorina és Dósa Mátyás elénekelte az Anita és Ottó legszebb napjára írt dalukat, mely után nem csak a jegyespár, hanem a vendégek is a szemüket törölgették. A pár jó barátja, Zámbori Soma – aki a Barátok köztben Hodász Pétert alakította – egy verssel köszöntötte őket.

A ceremónia után a násznép, élükön az ifjú párral, egy különvillamossal utazott a lakodalom helyszínére, az Articsóka étterembe. A lakodalom több, különösen kedves meglepetést tartogatott az ifjú párnak. Először a legény- illetve a leánybúcsúról készült videofilmből láthattak a vendégek egy összeállítást, később pedig a Barátok közt sztárjai gondoskodtak a jó hangulatról: énekeltek, humoros előadást tartottak. A meglepetések sorában volt viszont egy kellemetlen is. A zenekar ugyanis technikai okok miatt nem érkezett meg a lakodalomra, de a Szeress most! Gáborját alakító Babicsek Bernát megmentette a helyzetet. Azonnal riadóztatta saját együttesének tagjait, akikkel sokszor lépett már fel esküvőkön, s miután megérkeztek, hajnalig húzták a talpalávalót. Az együttes csak pár percre szakította meg a műsorát: arra az időre, amikor Ottó egy különleges ajándékkal kedveskedett feleségének. Az ifjú férj hegedűszó kíséretében énekelte el szíve választottjának, mennyire szereti őt: mondhatni, az ifjú pár dalban is igent mondott egymásnak.

Klasszikus menü

A lakodalmi ételekre senkinek sem lehetett panasza. A svédasztalon többek között Újházy-tyúkhúsleves, vadragu erdei gombával, keszegfilé, sajttal leöntött brokkolis csirke, rengetegféle köret és saláta várta a vendégeket. A háromemeletes esküvői tortából pedig bőven jutott mindenkinek.

A vendégek közül néhányan már a lakodalomban odaadták Anitának és Ottónak a nászajándékot. A férj keresztszülei egy fényképalbumot állítottak össze a sztár életéről, a VIVA TV műsorvezetője, Steiner Kristóf pedig egy Buddha-szobrot nyújtott át nekik. Az örömszülők azonban Anitáéktól vártak ajándékot, mégpedig kis unokákat. A színésznő édesanyja, Ági akkor azt mesélte, hogy nagyon szeretne már nagymama lenni. „Két unokát szeretnék a lányoméktól – mondta Anita édesanyja. Tőle tudtuk meg azt is, hogy Anita az esküvő előtti hetet nem Ottóval közösen vásárolt otthonukban, hanem a szülői házban töltötte. Így kívánta meg a hagyomány. – Anita otthon öltözött fel a koszorúslányok, Szabó Erika, Kiss Ramóna valamint két unokatestvére, Marsi és Orsi segítségével. Egyáltalán nem idegeskedtek, az egész öltözködés, szépítkezés alatt viccelődtek.” Mind Ottó, mind Anita szülei elégedettek gyermekük választottjával, s nem zavarta őket a köztük lévő korkülönbség. Anita édesanyja szerint ezzel egyáltalán nem foglalkozik a család. „Mindenki láthatja mennyire szerelmes egymásba Anita és Ottó, minden mozdulatuk, pillantásuk ezt bizonyítja. Nekünk, szülőknek pedig ez a legfontosabb!”

Kiemelt kép és fotók: Schumy Csaba, Rákosi Péter/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!