Hazai sztár

Fluor Tomi a francia kalandról: „Miután aláírtam a szerződést, volt pár álmatlan éjszakám”

A Wellhello két tagja 10 éve zenél együtt, és most úgy döntöttek, újabb próbatétel elé állítják barátságukat. Együtt utaznak ugyanis a Fort Boyard – Az erőd forgatására.

Az RTL húsz év után feléleszti a sokak által kedvelt kalandjátékot, és újra műsorára tűzi a Fort Boyard-t. Ezúttal celebcsapatok versenyeznek majd az erőd kincséért, az egyik csapatban pedig ott lesz Fluor Tomi és Diaz is.

„Nem tagadom, nagyon félek”

Tomit már többször láthattuk hasonló műsorokban, szerepelt a Nyerő Párosban is, és nyomozott az Álarcos énekesben, a Wellhello másik tagja azonban eddig mindig elzárkózott a hasonló felkérésektől. „Szeretnék olyan társakkal szerepelni egy műsorban, akiket szívesen áthívnék magamhoz is – mondja Fluor. – Fontos számomra, hogy jó hangulat legyen körülöttem. Az idő múlásával ez egyre fontosabb. Volt olyan korszak az életemben, amikor szinte minden tévés megjelenésre igent mondtam, ma már nagyon megválogatom. Az olyan műsorokat szeretem, amelyektől több leszek, és kiderül: olyan dolgokra is képes vagyok, amelyekről álmomban sem gondoltam volna – mondja Fluor. Jövendőbeli csapattársai többséglét jól ismeri, aligha okoznak majd számára meglepetést. – Gyenesi Leila az egyetlen, akit nem ismertem, de ő is eljött nemrég egy koncertünkre, és elkezdtünk haverkodni. Járai Mátét nagyon megszerettem az IstenEst­eknek köszönhetően. Diaz pedig az egyik legjobb barátom. Ettől függetlenül, nem tagadom, nagyon félek. Miután aláírtam a szerződést, elkezdtem utánanézni a műsornak, és volt pár álmatlan éjszakám” – mondja nevetve Tomi. Persze Fluor időről időre feltűnt a kereskedelmi csatornák különböző vetélkedői­ben, de Diaz eddig minden hasonló felkérést visszautasított.

Gyenesei Leilával és Járai Mátéval lesznek egy csapatban (Fotó: Archív)

Előre gyakoroltak

Vajon hogyan tudták rávenni a műsor készítői a szereplésre? „Nem volt nehéz dolguk, mert bár ódzkodom a különböző műsorokban való szerepléstől, és nem is nagyon volt erre példa, de mutattak videókat, hogy milyen jellegű ez a játék, és megtetszett. Nagyon szeretem az extrém feladatokat. A SopronFesten Tomival már gyakoroltunk is kicsit, kilövettük magunkat egy katapultgéppel. Imádtam. Tomi lehet, hogy kevésbé – nevet Diaz. – Az, hogy Tomival ilyen jól ismerjük egymást, inkább előny lesz a műsor során. Valahol az is benne volt a döntésben, hogy ezt a felkérést elvállalom, hogy együtt játszhatunk. A zenekarunk 10 éves, és abban bízom, hogy ez a kaland is életre szóló közös élmény lesz, amire 10 éve múlva is jó érzéssel gondolunk. Eddig azért nem szerepeltem realityben, mert a magánéletemet, a családomat szeretném mindenáron óvni, ezért párkapcsolati vetélkedőkbe hiába hívtak, szóba sem jöhettek. Itt viszont csak a játékokat rögzítik, ez nekem nagyon szimpatikus.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!