Hazai sztár

Az álommeló nyertese, Kása Eszter: kárpótolta a sors a szakítás után

Kása Eszter sosem vágyott médiaszereplésre, mégis beadta a derekát barátnőjének, és jelentkezett a műsor idei évadába.

Mint meséli, az elmúlt időszakban egymást követték a sorsfordító események az életében, amelyek alapján mindent újraértékelt. Az első az volt, amikor 2023 elején, 12 év után szakított a párjával. „Gyakorlatilag az egész felnőtt életemet párkapcsolatban töltöttem. Nem volt könnyű beismerni magamnak sem, hogy mégsem ő életem párja. Más irányba tartott az életünk. Nem voltak nagy viták, hangos veszekedések, hanem egyre több lett a kínos csend közöttünk. Januárban leültünk egymással szemben, és kimondtuk, ennek a kapcsolatnak vége – emlékszik vissza Kása Eszter, aki eldöntötte, a legtöbbet hozza ki az előtte álló időszakból. – Elkezdtem új élményeket gyűjteni, többet bulizni, a barátaimmal lenni. Egy ilyen közös borozgatás alkalmával vetette fel a legjobb barátnőm, Anita, hogy jelentkezzek Az álommelóba, mert szerinte ezt a műsort nekem találták ki. Eleinte legyintettem rá, hiszen egyáltalán nem vagyok szereplős alkat. Évekkel ezelőtt egyszer forgatott az RTL a munkahelyemen, és teljesen lefagytam a kamera előtt. De Anita nem tágított, a határozott fellépésének köszönhetően végül elküldtem a jelentkezésem” – árulja el.

Erre mindig emlékezni fog. A szerződés aláírásának nagy pillanata (Fotó: RTL)

Mielőtt azonban elment volna Az álommeló válogatására, a pszichológusa tanácsát is kikérte. „A szakítás után nem sokkal kezdtünk el együtt dolgozni. Kíváncsi voltam, mit gondol, elég erős vagyok-e egy ilyen kihíváshoz. Biztosított arról, hogy igen. Ugyanakkor arra is figyelmeztetett, muszáj lesz teljesen átadnom magam a feladatnak. Sokáig jellemző volt rám, hogy mindenáron megpróbáltam kontrollált mederben tartani az érzéseimet, nem őszintén megélni azokat. Igaza lett, hiszen minden sebtapaszt letépett rólam a műsor” – mondja nevetve.

Már bízik önmagában

A versenytársai zömével ellentétben egyébként nem Balogh Levente személye jelentette számára a fő motivációt. „Először kiváló előrelépési lehetőségként tekintettem az egészre. Úgy voltam vele, itt elég tapasztalatot tudnék gyűjteni, hogy utána a saját lábamra álljak. De ahogy haladt előre a verseny, és megismertem Levente valódi arcát, megváltozott bennem valami, és azt éreztem, én ennek az embernek szeretnék dolgozni, mellette szakmailag fejlődni – meséli. Ez pedig meg is adatik neki, ugyanis ő lett Balogh Levente elnöki asszisztense, de van, amit még talán a pozíciónál is nagyobb ajándéknak tekint. – A legnagyobb felismerés a számomra, hogy sokkal tágabb a teljesítőképességem határa, mint hittem. Arról nem is beszélve, hogy a ’mit gondolnak majd rólam’ félelmet végre sikerült elengedem. Korábban ez túlságosan is befolyásolta a tetteimet” – látja be Eszter.

A munka mellett a hobbijára is tud időt szakítani (Fotó: Archív)

Irány Kazahsztán!

Eszter alig várja már, hogy belevesse magát új munkájába. „Rögtön a mély vízbe dobnak, hiszen egy kazahsztáni út alkalmával csatlakozom először a csapathoz. Bár az előttem álló időszakban magamra és a karrieremre szeretnék koncentrálni, a szerelem elől sem ugranék el, ha jönne” – jegyzi meg mosolyogva.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!