Hazai sztár

Ők egyszerűen csak boldogok! – Híres hölgyek fiatalabb férfi oldalán

Gyakran ismételt közhely, hogy az életkor csak egy szám. És vannak olyan sztárpárok, akik bebizonyították, van igazság a mondásban.

Tavaly augusztusban bombaként robbant a hír, hogy Tóth Gabi és Krausz ­Gábor házassága véget ért. Az énekesnő új párja a Fricska táncegyüttes táncosa, Papp Máté Bence, aki mellesleg hat évvel fiatalabb nála. De nem ők az egyetlenek, ahol a pár hölgytagja az idősebb.

Jól kiegészítik egymást

Polyák Lilla és Gömöri András Máté között 16 év a korkülönbség. Sokan egy lyukas garast sem adtak volna azért, hogy ők ketten együtt maradnak, de az idő őket igazolta. Kapcsolatuk immár hét éve tart. Lilla nem tagadta, kifejezetten rosszulesett neki, hogy eleinte rengetegen támadták őt a köztük lévő korkülönbség miatt. „Egyáltalán nem vagyok ilyen alkat, soha életemben nem volt fiatalabb partnerem, nem is gondoltam volna, hogy valaha lesz (…) Soha nem éreztem a korkülönbséget, ő egy öreg lélek, én meg kicsit infantilis vagyok. Ha egyszer is szembejött volna a létezésünkben probléma ebből adódóan, már nem lennénk együtt” – mesélte a színésznő egy beszélgetős műsorban.

Gömöri András Máté és Polyák Lilla (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Csattanós válasz a kétkedőknek

Kulcsár Edina 7 évvel idősebb G.w.M-nél. A szépségkirálynő és a rapper szerelmére a tavalyi év elején derült fény. Eleinte kevesen gondolták volna, hogy kapcsolatuk kiállja majd az idő próbáját, de csattanós választ adtak a kétkedőknek, hiszen mára már házasok, és közös gyerekük is van. Edina pedig hamarosan életet ad a második gyereküknek is. Románcukat a kezdetek óta szinte példátlan médiafigyelem övezi. Edina akkoriban minderről így nyilatkozott a Story­ magazinnak: „Úgy viselkednek velünk, mintha embert öltünk volna, pedig ’csak’ szerelmesek vagyunk. Nagyon hasonlóak vagyunk, és életemben most először érzem azt, hogy saját magamat adhatom, mert nem vagyok valakinek se túl sok, se túl kevés.”

Kulcsár Edina és G.w.M (Fotó: Borzi Vivien)

Valóra vált szerep

Amikor Kovács Patrícia 2017-ben elvállalta a Korhatáros szerelem főszerepét, bizonyára ő maga sem gondolta volna, hogy néhány év múlva ugyanabba a helyzetbe kerül, mint a sorozatban megformált karaktere. A színésznő ugyanis abba a 30 éves kollégájába lett szerelmes, akivel egy közös darab próbáin ismerkedett meg. Medveczky Balázs 15 évvel fiatalabb nála. „Nekem soha nem voltak sztereotípiáim a nagy korkülönbségre, elfogadó vagyok, és azt gondolom, hogy ha egy kapcsolat működik, akkor nem számítanak az évek” – mondta a művésznő egy korábbi interjúban.

Kovács Patrícia (Fotó: RTL)

Szó sem volt csábításról

Talán kevesen emlékeznek rá, de Zoltán Erika még házas volt, amikor annak idején beleszeretett 6 évvel fiatalabb táncosába, Kátai Róbertbe. „Nem csábítottam el, ez egy közös mutatvány volt, egymásba szerettünk. Majdnem három hónapig udvaroltam neki, pedig sosem voltam egy olyan típus. Ebből lett egy szerelem” – mesélte Robi egy napilapnak adott interjúban. 1997-ben házasodtak össze, majd megszületett Zoé Roberta, és azóta is nagyon boldogok együtt.

Zoltán Erika és Kátai Róbert (Fotó: Archív)

Csendes boldogság

Détár Enikő és Kiss Péter (a kiemelt képünkön) között 10 év a korkülönbség. Nem minden szerelem indul úgy, mint a mesében. Van, hogy a pároknak meg kell küzdeniük a múltban vállalt felelősségeik terhével, a személyiségükből fakadó nehézségekkel, de még a környezetük rosszallásával is. Nem volt ez másként a színésznő és angoltanár kedvese esetében sem, hiszen megismerkedésük idején mindketten egy zátonyra futott házassággal a hátuk mögött próbáltak újra nyitni a másik nem felé. Szerencsére ez egészen jól sikerült, hiszen szerelmük már csaknem tíz éve töretlen. „Rólunk nem hallanak olyat az emberek, hogy kergetjük egymást a belvárosban bemindenezve. Mindketten úgy véljük, attól, mert valaki egy oktávval magasabban és többször mondja el a véleményét a másiknak, még nem lesz feltétlenül igaza” – nyilatkozta Péter a Best magazinnak.

Kiemelt kép: Borzi Vivien

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!