Címlapsztori

Kulcsár Edina és G.w.M: „Ha ez a gyerek ilyen tökéletes lett, akkor jöjjön bármennyi!”

Úsznak a boldogságban, és magasról tesznek a pletykákra, miszerint problémák ütötték fel a fejüket a házasságukban.

Edina és G.w.M hosszas unszolásra, öt hónap után döntött úgy, hogy szerelmük gyümölcsét, Amarát végre megmutatják nekünk. A gyönyörű, világító kék szemű csöppség mindenkit elvarázsolt a fotózáson a tündéri mosolyával és kitartásával. Csak néha, egy-két nyöszörgéssel jelezte, hogy ő igazából jobban élvezné a napot odahaza, de hősiesen helyt állt hol anyukája, hol apukája szerető karjaiban. Nincs kétségünk, Edina és G.w.M között ma is tombol a szerelem. Márk két szobával odébbról is képes átkia­bálni egy váratlan pillanatban, hogy „Szeretlek, Kulcs!”, Edina pedig azonnal vissza, hogy „Én is!” De ami ennél is többet elárul róluk, az az a szeretetteljes pillantás, ahogy egymásra és a kislányukra néznek.

„Ő is Varga, megvédjük!”

Hogy a pici érkezésével hogyan változott meg az életük, arról a rapper kezdett mesélni lapunknak. „Még nyüzsisebb, még jobban körbevesz a szeretet, még áldottabbnak érzem a családot, és még nagyobb szerelemben vagyunk Edinával. Nem is értem azokat, akik mást híresztelnek. Hogy lehetnénk rosszul, amikor életünk legszebb pillanatait éljük meg? – teszi fel a költői kérdést. De azt mondja, már hozzászokott a pletykákhoz, mára nem érintik meg különösebben. Helyette inkább a családjával foglalkozik, és örül neki, hogy két nagyobbik gyermeke is imádja Amarát. – Hatalmas szeretet és összetartás van a gyerekeim között. Sokszor kihangsúlyozom a nagyobbik lányomnak, hogy tanítsa a kis húgát, és annyira cuki, mesél neki, vigyáz rá. Mindig mondják a kisfiammal, hogy ’Apa, ő is Varga, a mi kis húgunk, megvédjük majd mindentől!’”

Nagy hangsúlyt fektetne az oktatásra

De G.w.M, amilyen vajszívű, olyan határozott és következetes is a gyereknevelésben. „Abban az irányban szeretném látni Amarát, amiben a két nagyobbik gyermekem van. Mivel kislány, nem szeretném majd azt látni, hogy lengén öltözik, vagy diszkóba jár. Mondjuk, nem is tudna, mert mindenki ismer az éjszakában, azonnal hazahoznák bármelyik szórakozóhelyről – nevet fel a rapper, majd hozzáteszi, szerinte egyébként nem is lesz szükség szankciókra, Amara ugyanis olyan környezetben fog nevelkedni a testvérei, unokatestvérei mellett, hogy pontosan tudni fogja, mi helyes, és mi nem. – Itt nem is feltétlenül a roma hagyományokról van szó, hanem egyszerűen arról, hogy Amara konzervatív nevelést fog kapni. Rendkívül fontos lesz számomra az iskoláztatása is. Szeretném, ha már oviban angolt tanulna, mint a nagy testvérei, aztán pedig hogy jó iskolába járjon, és olyan tudásra tegyen szert, ami által minden kapu kinyílik előtte. Egy jó megjelenésű, kiegyensúlyozott, intelligens nőt szeretnék nevelni belőle.”

„Mint egy megfázás”

Edina mindenben egyetért a férjével, és egyáltalán nem látja jövőbeni problémának azt, hogy az első házasságából született két gyermeke az apukájuk lévén más, feltehetően kevésbé konzervatív nevelésben is részesül. „Én nem fogok különbséget a nevelésben a gyerekek között. Ninát sem szeretném, ha diszkóba járna, vagy úgy öltözne, ahogy nem illik. Szeretem, ahogy Márk családja él, példaértékű számomra, és ezt szeretném átadni az összes gyermekemnek. Manapság túl nagy a szabadság, a gyerekek már korán bármit megtehetnek. Szeretnénk vigyázni rájuk, és megmutatni a világnak, hogy így is tud egy család működni, és szeretetben, boldogságban élni – veszi át a szót Edina. Majd karjába veszi a kis Amarát és elmeséli, milyen jó babát is hozott a világra. – Kívánni sem kívánhatnék jobb babát. Eszik, alszik, mosolyog egész nap. Nem kel fel éjjel. Szóval, azt beszéltük Márkkal, hogy ha ez a gyerek ilyen tökéletes lett számunkra kívül-belül, akkor jöjjön még bármennyi! – kacag fel, majd megosztja velünk azt is, hogy egyáltalán nem viselte meg a szülés. – Nekem olyan volt, mint egy megfázás. Kihevered, és megy tovább az élet. Nem azt mondom, hogy a testemen nem látszik a harmadik baba jobban, és nem lesz több idő visszakapni a régi formám. De Márk például kifejezetten szereti, ahogy most kinézek. Ő nem is karja, hogy visszafogyjak.”

Edina főállású édesanya marad

Noha szép, tágas lakásban éltek eddig is, egy ekkora családnál persze nem volt kérdés, hogy kertes házra van szükségük. A gyerekek kaptak kutyát is, és jövőre a medence is kész lesz. „Egy ideje már, hogy beköltöztünk a családi házunkba. Teljesen belaktuk. Mindenkinek megvan a saját kis szobája, de legtöbbet úgyis a közös terekben, konyhában, nappaliban vagy a kertben vagyunk – mondja Edina, aki úgy érzi, a munkába már száz százalékosan sohasem fog visszatérni. – Ennyi gyerekkel már nem esne jól az a hajtás, amit korábban csináltam. A magam tempójában persze továbbra is fogok dolgozni, működtetem a vállalkozásomat, és influenszerkedem, de szerencsés vagyok, mert ez megy otthonról is. A családanyaság az, ami három gyerekkel a fő feladatom, ez éltet most.” Azt mondja, énidőre sincs különösebben szüksége, Márkkal mindketten imádják a gyerekzsivajt, és úgy érzik, ennél nagyobb áldás nincsen, mint ahogyan most élnek.

„Apukának szánta a sors!”

És noha apaként és anyaként ismerkedtek meg, babázni csak most látják először egymást. „Szeretem, ahogy Márk ránéz, megfogja, ahogy foglalkozik Amarával. A végtelen türelmét. Ő számomra a nagybetűs apuka, akit a rap mellett erre a szerepre szánt a sors!” – mondja Edina, G.w.M pedig mellette ugyanezt éli át pepitában. „Én az első perctől tudtam, hogy gyereket akarok ettől a nőtől, hogy nem lesznek köztünk gondok, hogy mindent meg fogunk tudni beszélni, hogy szimbiózisban fogunk élni, és nagyon boldogok leszünk. Elképzelhetetlen számomra, hogy mi rosszban legyünk valaha is. Nem kívánhatnék jobb anyukát a gyerekemnek. Amara csakis tanulni tud tőle, és bízom benne, hogy egy nap ő is ilyen jó anyuka lesz, mint Edina.”

Kiemelt képek és fotók: Borzi Vivien

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!