Hazai sztár

Dobos Evelin: „Lecsalt a tengerpartra naplementekor, majd egy jól időzített pillanatban féltérdre ereszkedett”

A csinos színésznő és főrendező párja, Kovács Dániel Richárd tavaly év végén Thaiföld egyik mesés szigetén egy különleges eljegyzési gyűrűvel pecsételték meg a szerelmüket.

Alig egy évvel ezelőtt számoltak be a meg­ismerkedésükről, mára pedig már csak egy karnyújtásnyira vannak attól, hogy hivatalosan is összekössék az életüket. A jegyesek először a közösségi oldalukon kürtölték világgá boldogságukat, az eljegyzés részleteiről azonban most mesélnek először. Dobos Evelin vőlegénye a romantikus lánykérés minden részletét gondosan kitervelte. „Nagyon konkrét elképzelésem volt a gyűrűt illetően, ám mivel nem vagyok sem ötvös, sem ékszerész, ezért inkább csak színekben gondolkoztam – mondja Kovács Dániel Richárd. – Evelinnel ugyanis a türkiz a kedvencünk, az otthonunkban is sok helyen megjelenik ez az árnyalat, úgyhogy az eljegyzési gyűrűben is szerettem volna viszontlátni. Persze arról fogalmam sem volt, hogy létezik-e egyáltalán türkiz drágakő, mindenestre egy 3D-s tervezőprogrammal elkezdtem tervezgetni a gyűrűt, majd titokban felkerestem Evelin egyik ékszerész barátnőjét, és vele együtt, közösen álmodtuk meg a jegygyűrűt – ecseteli Dani, aki Evelin ujjának méretét már a kapcsolatuk elején, tavaly nyári isztambuli nyaralásuk során levette. – Egy helyi bazárban vettem neki egy bizsut, úgyhogy onnantól kezdve tudtam, hogy 54-es a mérete” – mondja nevetve a vőlegény. Aztán kicsempésznie sem volt egyszerű Thaiföldre az egyedi tervezésű ékszert, végül napokon keresztül a laptoptáskájában rejtegette.

Fotó: Archív

Örök emlék

A szerelmesek két napot töltöttek Bangkokban, majd átkeltek Krabira. A sziget festői homokos tengerpartján, naplementekor történt a romantikus lánykérés. „Őszintén szólva számítottam arra, hogy Dani egyszer megkéri a kezemet, hisz a kezdetektől fogva komolyan terveztünk egymással, de az, hogy akkor és ott tette fel a nagy kérdést, természetesen nagyon meglepett – veszi át a szót Evelin. – Már csak azért is, mert a Sztárbox döntőjének másnapján utaztunk Thaiföldre, és még eléggé a történtek hatása alatt voltam. Egyébként sem vagyok az a típusú nő, aki minden pillanatban azt lesi, hogy vajon mikor kérik meg a kezét, és igazából soha nem is tettem erre vonatkozó utalásokat sem. Pontosan tudtam, hogy Dani nem fog kétségbeesni. Ha eljön az idő, konkrét elképzelése lesz arról, hogy mikor és hogyan kéri meg a kezemet. Nem csalódtam! Valóban így történt! – mondja mosolyogva a menyasszony. – Lecsalt a tengerpartra naplementekor, miközben egy közeli bárból a Coldplay egyik dala szólt. Majd egy jól időzített pillanatban féltérdre ereszkedett, kinyitotta az ékszerdobozt, és megkérdezte: ’Leszel a feleségem?’ A válaszom természetes igen volt! Onnantól kezdve megállíthatatlanul potyogtak a könnyeim, és örökre az emlékezetembe égett a ­pillanat. ”

Thaiföldön volt a lánykérés (Fotó: Archív)

Mint a pingvinek

Ám nem a jegygyűrű az első, amivel megpecsételték szerelmüket. Dani már korábban is kifejezte szándékai komolyságát. „Jordániában nyaraltunk, amikor a tengerparton sétálva kaptam tőle egy kavicsot, mondván, a hím pingvinek is ezzel fejezik ki a szerelmüket a társuk számára, aki mellett egy életen át kitartanak” – mesélte Evelin.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!