Hazai sztár

Dobos Evelin – Izgult, mit szól hozzá a párja kisfia

Bár szerelmük még friss, a Keresztanyu népszerű színésznőjének és az RTL főrendezőjének, Kovács Dániel Richárdnak a tervei nagyon is komolyak.

Mindketten jó ideje oszlopos tagjai az RTL csapatának, a közös munka mégis messziről elkerülte őket. Míg Dániel olyan szuperprodukciók rendezéséért felelt, mint a Válótársak, A Tanár, a Mellékhatás vagy A Király, addig Evelin egészen más sikersorozatok színészgárdáját erősítette. A sorsukat azonban így sem tudták elkerülni. „Soha nem dolgoztunk együtt, de természetesen tudtunk egymásról. Tisztában voltam vele, hogy Evelin egy csodálatos színésznő, ám semmilyen közvetlen kapcsolat nem volt közöttünk egészen tavaly novemberig” – meséli lapunknak Dániel, Evelin pedig azt is elárulja, hogyan találtak egymásra. „Rám írt a közösségi oldalon, elkezdtünk beszélgetni, majd nagyjából egy hónap elteltével találkoztunk. Nagyon szimpatikus volt, hogy ilyen kitartó, és nem rontott ajtóstul a házba. Dani tényleg egy igazi úriember!”

Fotó: Archív

Együtt búvárkodtak Jordániában

Az első belvárosi randevú után az egyik találkozó követte a másikat, minden szabadidejüket igyekeztek egymással tölteni. „Hamar összeköltöztünk Evelinnel, de igazából magától értetődő volt az együttélés. Nem tűztünk ki konkrét időpontot, hogy mikor költözik hozzám, csak sodródtunk az árral, és hagytuk, hogy minden történjen a maga tempójában. Nagyon jól megvagyunk, sok időt töltünk együtt, rengeteget beszélgetünk, és nyilván olykor szakmázunk, de csak mértékkel” – ecseteli a rendező. A szerelmesek már az első közös nyaralásukon, pontosabban telelésükön is túl vannak. „Nemrég jöttünk haza Jordániából, ami egészen varázslatos volt. Ráadásul életemben először, de biztosan nem utoljára, a búvárkodást is kipróbáltam. Dani régóta merül, úgyhogy nagyon boldog volt, hogy partnerre talált bennem ebben is” – újságolja Evelin.

Fotó: Archív

Evelin jól kijön Patrikkal

A 30 éves színésznő nem csak Dániel szívét nyerte el. A filmes szakember és korábbi párja, Nádai Anikó közös kisfiával is azonnal megtalálta a közös hangot. „Bár picit izgultam, hogy mit szól hozzám Patrik, de legbelül éreztem, hogy nagyon jól kijövünk majd. Szerencsére nem hagytak cserben a megérzéseim, és öt perc után úgy beszélgettünk, játszottunk, mintha mindig is ismertük volna egymást” – vallja be Evelin. „Tényleg így volt, az első pillanattól fogva összefonódtak – veszi át a szót az édesapa. – Szülőként nyilván nagyon fontos számomra, hogy a párom és a gyermekem hogyan viszonyulnak egymáshoz, főleg, hogy Patrik az élete felét velem, velünk tölti!”

Először és utoljára

Evelin és Dániel a Story magazinnak mesélnek először és utoljára a kapcsolatukról. „Nem szeretnénk a továbbiakban a magánéletükről nyilatkozni, inkább a szakmai életünkkel akarunk előtérbe kerülni. Jobb szeretjük, ha a hivatásunk alapján ítélnek meg minket az emberek – éppúgy, ahogyan eddig!”

Kiemelt képek: Sajtóklub RTL/fotocentral.hu, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!