Napi friss

Young G Béci elárulta, mi történt pontosan a felesége és Árpa Attila között

A rapper szerint a színész-producer mindig is nagy szoknyapecér volt.

Furcsa konfliktus kerekedett egy ártatlannak tűnő ügyből Young G Béci és Árpa Attila között. Kettejük szóváltása abból indult ki, hogy Béci még a múlt héten úgy nyilatkozott, nem fogadna örökbe menhelyről kutyát, mivel kisgyerek is van a családban. A kommentelők és Árpa Attila felháborodott a rapper kijelentésén, a színész-producer posztolt is a témában, amit később azonban törölt. Erre Béci a TikTok-on egy videóban szólt vissza Árpának, amiben volt egy igen érdekes mondata: „Hát te nem tudtad elcsábítani a feleségemet még anno, nem?”

@younggbeci Vasàrnap nekem erre kell kelnem?? vicc! Az elöző videómban kifejtettem, hogy miért nem szerettünk volna menhelyről kutyàt! Sajnàlom, h Àrpa Attila is félre érti a dolgokat, de az hogy túlzàsba esik, sajàt magam miatt nem hagyhatom meg a csalàdom miatt sem!🗣 #enmegmegkamaztamacsavot ♬ original sound – Rácz Béla

A story.hu most megkereste Bécit, egészen pontosan mire gondolt. A rapper leszögezte, az elején személyesen szerette volna rendezni Árpával a nézeteltérést, próbálta felvenni vele a kapcsolatot a közösségi oldalakon, de Árpa nem olvasta az üzeneteit, helyette a feleségének, Norinának írt. „Megmondom őszintén, hogy a kutyatémából ide fajuljon a dolog, az vicces és kellemetlen is – kezdte Béci. – Nem akartam ebbe belemenni, de még mielőtt mi megismerkedtünk volna a feleségemmel, Norina és közte volt régen üzenetváltás. Attila csapta a szelet Norinának. Hál’ istennek, a feleségem jól kezeli ezeket a dolgokat, nem talált értő fülekre az udvarlása. De Árpa másoknak is udvarolt régebben, egy szoknyapecér volt” – mondja Béci, hozzátéve, nem érti, miért nem neki írt Árpa inkább.

Árpa a rapperrel való konfliktusával kapcsolatban megszólalt a Borsnak, amiben azt állította, fogalma sincs, ki az a Young G Béci, ezt nem tartja korrektnek. „A zenei karrierem a topon van vagy tíz éve, az RTL-nél vagyunk mindketten, nem hiszem, hogy nem ismer. Amilyen lendülettel ráírt annak idején és most is a feleségemre, nekem is írhatott volna” – teszi hozzá epésen Béci, aki bevallotta, az zavarta a legjobban, hogy Attila az azóta már törölt posztjában nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekkel illette őt, és nem fogta vissza a káromkodást. Béci pedig úgy érezte, meg kell védenie a családját, és mint mindig, meg is tette.

Kiemelt kép: RTL, Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!