Napi friss

Kamerák előtt is felvállalta régi-új szerelmét Árpa Attila

Az egykori Nagy Ő egy ideje utalgat rá, hogy visszatalált korábbi barátnőjéhez, és már nem titkolózik tovább.

Árpa Attila és volt kedvese, Czakó Alexandra – akivel még A Nagy Ő előtt szakítottak – újra kéz a kézben jelentek meg. A pár az Aréna Pláza mozijában együtt nézte meg a vadiúj amerikai–magyar koprodukciós filmet, a Bonus Tripet, amelyben Attila is szerepet kapott, szúrta ki a Blikk. Nagy könnyebbség, hogy Czakó Alexandra is szakmabeli. Árpa ugyanis sosem rejtette véka alá, hogy jelenlegi elfoglaltságai mellett csak úgy fér bele egy barátnő is az életébe, ha be tudja vonni a munkájába. Arról azonban, hogy 2022-es szakításuk után ismét felmelegítették a kapcsolatukat, ez idáig hallgattak. Pontosabban a producer februárban, a TikTok-csatornájára feltöltött videóban már utalt rá, nemcsak szakmai sikereket, hanem magánéleti boldogságot is hozott számára az idei év, sőt Alexandra is feltűnt abban a videóban egy pár másodperc erejéig, mind ez idáig mégsem jelentek meg közös sajtóeseményen.

Árpa és Alexandra korábban négy évig alkottak egy párt, már a közös gyerekvállaláson gondolkodtak, amikor hirtelen szakítottak, és a színész-producer – mindenki nagy meglepetésére – 2022-ben elvállalta a TV2 párkereső műsorát, A Nagy Ő-t. A műsorban kamerák előtt az is elárulta, a szakításukhoz akkor az vezethetett, hogy se veled, se nélküled kapcsolatban éltek.

A korkülönbség ellenben sosem volt akadály közöttük. Igaz, Alexandra 19 évvel fiatalabb Árpánál, ezt még a fiatal színésznő édesapja sem vette zokon, de maga Árpa sem igazán törődött a fanyalgókkal. „Nem érdekel, mások mit gondolnak. A kettőnk közti korkülönbség nem olyan nagy, a sztárvilágban ennél durvább példák is léteznek” – árulta el korábban a Best magazinnak.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!