Napi friss

Mennyből a pokolba – Így hullott darabjaira Opitz Barbi élete

Vajon még milyen váratlan fordulatokat tartogat az énekesnő krimibe illő története?

A fiatal énekesnő csillogó tehetségét még 2016-ban, az X-Faktor színpadán ismerte meg az ország. Az akkor 17 éves sonkádi lány egy csapásra elvarázsolt mindenkit a különleges hangjával, ártatlan kisugárzásával, amit azonban nem sokáig sikerült megőriznie. Míg karriere a tehetségkutatós győzelem után egyenesen ívelt felfelé, addig Barbi egyre merészebb, magabiztosabb stílusa már visszás érzést váltott ki az emberekből. Az addig közkedvelt fiatal lány hamar megosztóvá vált: rajongói mellett egyre több kritikusa akadt, akik olykor nyomdafestéket nem tűrő stílusban nyilatkoztak a fiatal énekesnőről, legfőképpen a külsejéről és öltözködéséről.

Míg irigyeinek, rosszakaróinak tábora egyre nagyobbra nőtt, addig Barbi szerelmi élete rendeződni látszott, és úgy tűnt, megtalálta a boldogságot választottja oldalán. Barbi és párja a nyilvánosságtól távol igyekezték megélni bimbózó szerelmüket, mígnem a fiatalok váratlanul szakítottak, az énekesnő elhagyott exe pedig csúnya bosszút forralt a híresség ellen. Történt ugyanis, hogy az X-Faktor korábbi győzteséről egy meztelen videó látott napvilágot az interneten, ami alapjaiban rengette meg Barbi karrierjét, megítélését és nem utolsósorban a fiatal lány lelkivilágát. Nem csoda hát, hogy Barbi ezt követően a rendőrséghez fordult. és feljelentést tett korábbi párja ellen, aki vélhetően azt nehezményezte, hogy Barbi nem sokkal a szakítás után – vagy már a kapcsolatuk alatt – új párra lelt a fiatalok körében népszerű tiktokker, Serleg Albert személyében. Amikor úgy tűnt, hogy a viharfelhők elvonultak az énekesnő feje fölül, a sors újabb csapás mért rá. Kiderült, hogy új szívszerelmével sem olyan rózsás a kapcsolatuk, mint amilyennek sokan gondolták, és tavaly decemberben az egyik vita hevében állítólag Albert halálosan megfenyegette a lányt, aki másnap eltűnt, és még a családja, legközelebbi barátai sem tudták utolérni. Barbi szülei, valamint a testvére emberrablásra gyanakodtak, és azonnal az énekesnő nyomába eredtek, aki végül nem sokkal később előkerült. Bár szerettei fellélegeztek, Barbi kálváriája továbbra sem ért véget.

Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu

Családja és legfőképpen édesapja ellen fordult, mert úgy vélte, utóbbi az, aki a leginkább be akarja feketíteni a párját és rossz színben akarja feltüntetni Albertet. A valóság nem állt messze a képzelettől. Albert állítólag többször is fizikailag bántalmazta az énekesnőt, akinél egyszer ugyan betelt a pohár, és elhagyta a fiút, nemrég azonban újabb esélyt adott Albertnek, és az Instagram-oldalán tudatta, hogy szerelmesebb, mint valaha. Barbi édesapjának, Tamásnak nem kellett több: nem elég, hogy a közösségi médiából értesült arról, hogy lánya újra a „sátánista” – ahogyan ő nevezi Albertet – karmai közé került, de még le is tagadja mindazt, amit a fiú tett vele. Az Opitz család feje nyilvánosan üzent hadat lánya párjának, és egy TikTok-videóban tálalt ki Barbi és Albert mérgező kapcsolatáról. Ezzel azonban csak még nagyobb árkot ásott a lánya és a családja között. Barbi rajongói eközben megrökönyödve követték a történteket, volt, aki az apa oldalára állt, olyan is akadt, aki a szerelmesek pártját fogta. A legtöbben mégis Barbi ellen fordultak, ami odáig fajult, hogy a tegnapi nap folyamán egy hatfős társaság megtámadta az énekesnőt és egy barátját egy budapesti bevásárlóközpontban. Ezek után csak remélni tudjuk, hogy Barbi krimibe illő története nem bővül újabb és újabb váratlan fordulatokkal…

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!