Címlapsztori

Lukács Miki: „Én is örülni fogok Anna gyerekének”

Peller Anna előtt a tény, hogy volt férje újra szerelmes és új családot alapít, rég nem titok. Igazán megható, ahogy reagál.

Lukács Miki kilenc hónapja újra szerelmes, és öt hónap múlva kétgyermekes családapa lesz. Új párja, Alexa ugyanis babát vár tőle. A boldog kispapa minderről múlt héten szicíliai nyaralásukon, a közösségi oldalán adott hírt, majd mesélt a Story magazinnak. „Decemberben, a második randinkon a Nyugati pályaudvar környékén sétáltunk Alexával. Akkor megkérdezte tőlem, szerintem mi az élet értelme, és én őszintén megmondtam neki, hogy az, ha az ember reprodukálja magát. Végtelenül boldogok vagyunk, hogy ez ilyen hamar sikerül” – nyilatkozta Miki.

Alexa gyönyörű kismama (Fotó: Archív)

Ízlés kérdése

Baby loading, azaz a baba töltődik kiírással a közösségi oldalon közzétett hírre mindenki felkapta a fejét. Ám a gratulációk és jókívánságok között voltak, akik mindezt negatívan értékelték. Miki nem is hagyta szó nélkül. „Mindenkinek nagyon szépen köszönjük, hogy gondolt ránk, ki így ki úgy, mindenki lelkiismerete, illetve saját lelkülete alapján. Innentől kezdve három napom át nem fogunk online­ cikkeket olvasni. Ez itt mögöttem az Etna, nyilván sokan azt kívánják, hogy törjön ki, ráadásul ránk, de nem fog. Szerintem legalábbis. Ez Taormina, itt vagyunk még három napig, és azt kívánom, egyszer mindenki jusson el ide, és mindenkinek legyen lehetősége legalább három napot itt eltölteni. Mi is még három napot maradunk. De nem kell mindig irigykedni. Mert ők például hamisan és hangosan játszottak ma este – jelentkezett be szicíliai szállásukról és esti vacsorájukról a kispapa. A többség azonban nem azt sérelmezi, hogy Miki egy nála fiatalabb, csinos hölgy személyében továbblépett, és nem siratja zátonyra futott házasságát, hanem, hogy még mindig van olyan közösségi oldala, amelyet volt feleségével közös néven kezelnek, és rendszeresen posztolnak is onnan. A többség szerint ez nem túl ízléses az új barátnővel szemben, aki ráadásul a gyermekét várja. – Sajnálom, teljesen megfeledkeztünk arról az oldalról” – tette hozzá.

Anna és Miki a válás ellenére is nagyon jóban van egymással (Fotó:RTL)

Megható tény

Nem így gondolja Peller Anna, akinek Miklóssal közös egyetlen gyermeke még 2013-ban fogant, de sosem volt kérdés, hogy szerettek volna Annabellának kis testvért. Azt az élet másként alakította, így duplán megható, hogy a színésznő egy emberként, velük együtt örül, a hírt is elsők között lájkolta. De nem csak a színésznő pozitív hozzáállása példaértékű, már a házaspár válása is az volt. 14 közös év után döntöttek úgy, hogy külön folytatják az életüket. Mindezt sikerült intelligens módon intézni, szoros kapcsolatukon még az sem változtatott, hogy Lukács Miki ezt követően ország-világ előtt egy televíziós műsorban, az RTL Celebrandiban is megpróbált magának párt találni. Akkor még sikertelenül. Tavaly december óta ráadásul már nem hármasban, hanem ötösben szerveznek programokat, hiszen Miki és Anna is boldogan élnek új párjuk oldalán. Közös lányukkal, Annabellával ugyanolyan gyakran szerveznek közös programokat, legyen szó wellnessről, családi ünnepségről, húsvétról vagy karácsonyról, hiszen a házaspár ezeket az alkalmakat továbbra is elképzelhetetlennek tartja egymás nélkül. „Jóban vagyunk, és ha egyszer Annának is születni fog még egy gyermeke, én ugyanígy örülni fogok neki, ahogy ő örül nekünk” – árulta el Miki.

A Celebrandiban is elindult, hogy a válás után új párt találjon (Fotó: RTL)

Valóra válik az álom

Gyönyörű ajándékot kapott az idén októberben 45 éves Miklós az élettől. Kislánya, Annabella eddig is a szeme fénye volt, most azonban az, hogy hamarosan egy kisfiú édesapja is lehet, olyan csoda az életében, amelyre hosszú évek óta vágyott. Alexa civil, egy online­marketing-céget működtet, így a nyilvános szereplés még idegen tőle. A feltöltött képek alapján a pocakja is szépen növekszik. „Öt napot töltöttünk Szicíliban, jól éreztük magunkat, a hely fantasztikus, főleg annak tudatában, hogy már a kisfiunkat várjuk. Meg is beszéltük Alexával, szerintünk ez az utolsó nagyobb pihenésünk így, együtt, hiszen januárban megszületik a kisfiunk. Végtelenül boldog vagyok, de azt leszögezem, ugyanilyen boldog lennék akkor is, ha lányom születne újra” – nyilatkozta a Storynak Miklós.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!