Címlapsztori

Ábel Anita: „Robertóval a kapcsolatunk az égben köttetett”

Születési horosz­kópjában a nagy szerencsét jelölő Jupiter ragyogja be a színésznő képletét és az életét.

Ábel Anita a másik sorsbolygónak, a Szaturnusznak köszönheti, hogy a gondviselés a tenyerén hordozza. „Nem értek teljes mértékben egyet ezzel a megállapítással, mert sok mindenért keményen meg kellett dolgoznom. Ha a hivatásomról van szó, akkor kevés dolgot kaptam ajándékba a sorstól. Az igaz, hogy amibe belekezdek, azt szívvel-lélekkel végzem, ezért érhetek el sikereket. Azért lehetek hosszú ideje jelen a televíziózásban és a színházban, mert ezekbe rengeteg energiát fektettem. Kívülről talán úgy tűnik, hogy nekem minden könnyen megy, de ez csak a látszat” – mondja válaszul.

Vallás és külföld

Anita születési képletében a vallást és a külföldet jelentő horoszkópházban foglal helyet a Nap. Ebből arra lehet következtetni, hogy az első férjével közös volt az útja a buddhizmusban, a második partnere pedig külföldi. Ami utalás arra, hogy Anitát a Teremtő olyan helyzetbe hozza, amikor a sorsát élheti, a karmikus útját járhatja. „Ha így vizsgáljuk a csillagokat és az életemet, akkor ezzel egyetértek. A volt férjemet én ismertettem meg annak idején a buddhizmussal, de nagyképűség lenne azt mondani, hogy eszerint éltük a közös életünket. Bár az igazság az, hogy mind a ketten útkeresésben voltunk, tehát sokat segített a hétköznapokban. Majd később valóban a sors hozott össze Robertóval, aki rendkívül erős egyéniség, és aki mellett nőként kiteljesedhettem. Az ő szellemi és lelki fejlettségi szintje magasabb az enyémnél, és ennek köszönhetően ő emel fel engem egyre feljebb” – szögezi le.

Jógaoktatói képesítést is szerzett (Fotók: Archív)

Anita születési képletében a vallás iránti érdeklődés kiemelt helyen található. „Egész kicsi korom óta érdekelt a vallás. Még kisiskolás voltam, amikor már foglalkoztatott a jó és a gonosz harca, a másik dimenzió, az angyalok és Isten léte, nem léte. Ez is oka volt annak, hogy a buddhizmus útjára léptem. Elvégeztem a Buddhista Egyetemet, ahol átfogó képet kaptam az életről, a halálról, a halál utáni létről. Ennek hatására jobban meg tudom érteni, el tudom fogadni a világban történő eseményeket – hangzik a magyarázat. Képletében az is benne van, hogy a buddhizmus mellett más ezoterikus témákkal is foglalkozik. – Az ezotéria iránti érdeklődésem kiszélesedett. Ugyan már nem a buddhista tanok szerint élem a mindennapokat, de sok minden ezekből továbbra is része a hétköznapjaimnak. Megismerkedtem a meditációval, rendszeresen részt veszek elvonulásokon, és most fejeztem be a jógaoktató-iskolát. Igyekszem úgy élni, ahogy Szabó Magda mondta: minél kevesebb embert súroljak” – hangsúlyozza.

Nagy változás 2025-ben

Anita születési horoszkópjában a két sorsbolygó a következő esztendőben olyan helyzetbe kerül, amely miatt elmondható, hogy sorsfordulóhoz érkezik. A csillagok állása alapján javasolt szerelmével, Robertóval házasságot kötni. Mindezt megerősíti az a tény, hogy 2025-ben lesz hatéves a kapcsolatuk. A Szaturnusz – a végzet bolygója – hétévente hoz átalakulást az ember életében. A lényeg, hogy a változást már a hatodik évben is ajánlott megtenni, mert a nyolcadikban már késő lesz. Ha a változást nem hozzák meg önként, akkor a sors valószínűleg olyan szituá­ciót teremt később, amelynek nem fognak örülni. Ezért javasolt Anitáéknak a következő évben az oltár elé állni. Ha ezt megteszik, akkor a kapcsolatuk megerősödik, és életük végéig kitart. „Két évvel ezelőtt volt az eljegyzésünk Olaszországban. A lánykérés 45 fő – a családtagok és a barátok – előtt történt. Már előtte is úgy éreztük, hogy a mi kapcsolatunk odafent, az égben köttetett. A prioritásunk jelenleg mégsem a lagzira irányul. A jövő évi változást már a zsigereimben érzem. Talán azért is jöhet valóban sorsforduló, mert ötvenéves leszek” – mondja.

Teljes a harmónia az életében (Fotók: Archív)

„Mindegy, hol él az ember”

Anita születési horoszkópja alapján elmondható, hogy idősebb korában nagy esély van arra, hogy külföldön éljen. „Mindegy, hogy az ember hol él, ez csak földrajzi kérdés, a lényeg az, hogy rendben legyen belül. Fejlődjön, törekedjen a belső harmónia megteremtésére. Ha ez nincs, akkor mindegy, hogy hol vagyunk” – teszi hozzá.

Kiemelt kép: Sárosi Zoltán

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!