Címlapsztori

Nádai Anikó: „S. O. S. kell egy esküvőszervező!”

Az idei nyár szinte teljes egészében arról szól, hogy a vőlegényével, Hajmásy Péterrel mielőbb befejezzék az építkezést. Alig várják, hogy a kivitelező telefonáljon: mehetnek.

„Jelenleg még dobozok között élünk – kezdi nevetve a Házasodna a gazda háziasszonya. Szerencsére ez az állapot már nem tart sokáig, és ha ők a párjával nem is, a gyerekek nagyon élvezik, hogy káosz van. – Persze, mert nem kell rendet rakniuk, mivel ennél nagyobb felfordulás már úgysem lesz” – jegyzi meg.

Egy hangos szó nélkül

Az előző házukat kinőtték, ezért döntöttek úgy, hogy továbbállnak. „Eleinte maradni szerettünk volna. Azt terveztük, hogy kibővítjük a meglévőt, de nem kaptunk rá engedélyt – magyarázza a kétgyermekes édesanya. – Két éve vettünk egy üres telket, hogy majd egyszer elkezdünk rá építkezni. Nagyjából egy éve tartanak a munkálatok, tartjuk a tervet, hamarosan pedig már hívhatjuk is a költöztetőket, hála a kivitelezőnek. Igazából csak az utóbbi pár hétben gyorsultak fel az események, amikor eljutottunk oda, hogy milyen legyen a konyhabútor, a járólap, a csempe, és sorolhatnám. Viszont szerencsére ez is gördülékenyen ment. Az építkezés rengeteg vitát tud szülni egy pár életében, de valahogy mi Petivel olyan szépen meg tudtuk beszélni, mit szeretnénk, és felosztottuk, hogy ki miről dönt, így egy hangos szó nélkül vezényeltük le az egészet. Például abba, hogy milyen lesz a garázs, nem szóltam bele. Ő pedig rám bízta, hogyan alakítom ki a konyhát.”

Lisszabonban a híres 28-as villamost is kipróbálta

„Először csak mi voltunk”

Mivel az építkezés rengeteg idejüket, energiájukat vitte el, az esküvőjük szervezése háttérbe szorult. „Petivel kezet fogtunk rá, hogy 2025-ben összeházasodunk – folytatja mosolyogva. – Idén egyszerűen nem fért volna bele az esküvő. Bár a minap épp azzal ijesztgettek, hogy ha jövőre egybe akarunk kelni, akkor már most késésben vagyunk, mert egy év nem elég… Szóval S. O. S. kell egy esküvőszervező! – neveti el magát – Van egy kedves barátnőm, akinek fantasztikus tehetsége van az ilyesmihez, őt fűzöm, vállalja el. Remélem, ez a cikk meggyőzi! Illetve van is elképzelésem, milyen legyen a nagy nap. Az utóbbi években jó pár esküvőn megfordultam, volt, ami tetszett, volt, ami kevésbé. Meglátjuk. Most az az elsődleges cél, hogy mihamarabb beköltözzünk az új otthonunkba, ami miatt roppant szerencsésnek érezzük magunkat. Van egy szép íve annak, ahogy Petivel az életünket alakítjuk. Először csak mi voltunk, és Patrik, majd lett egy közös fiunk, így négyfős családdá váltunk, jött az építkezés, hamarosan költözünk, jövőre megesküszünk. Aztán nem akarok mást, csak utazni! Pláne hogy több gyerek már biztosan nem lesz!” – jegyzi meg nevetve.

Közös fiuk, Alex már kétéves

„Muszáj volt meglépnünk kicsit”

Ebbe a sűrű időszakba az sem fért bele, hogy több hétre nyaralni menjenek, de pár napos kiruccanást megengedtek maguknak. „Petivel, illetve egy baráti párral, Patrik fiam keresztszüleivel Lisszabonban jártunk. Régi vágyam volt oda eljutni, és mivel a szerelmem már többször is volt, pontosan tudta, hogy abba a kevés időbe, amit kint töltünk, mit kell megnézni. Ő volt a mi idegenvezetőnk. Szuper volt az egész. Nem mondom, hogy közben nem rágódtunk azon, mekkora fejetlenség van otthon, meg hogy mi van a gyerekekkel, de muszáj volt meglépnünk kicsit. Azt meg úgyis tudtuk, hogy a fiúk jó kezekben vannak. Peti szüleire mindig számíthatunk. Az új házban lesz is egy saját részük, hogy kényelmesen érezzék magukat, ha nálunk vannak. A gyerekek imádnak velük lenni, Patrik is, aki ugye nem a vér szerinti unokájuk. A leendő anyósomék olyan nagyszülők, akiknél a gyümölcs ki van magozva, az étel katonákra van vágva, mindig tartanak egy kis csokit a fiókban, és biciklit, motort vesznek. Szóval jó dolguk van a gyerekeknek mellettük. Ennek köszönhetően mi is tudunk Petivel kettesben is lenni.”

Jó testvérek

„Alex fiam már kétéves, ő a nyáron, a kéthetes leállást leszámítva, végig bölcsiben van. Patrik, aki meg most lesz kilenc, a vakáció egy részét különböző táborokban töltötte – meséli az RTL Reggeli műsorvezetője. – Különben nagyon jó testvérek, reme­kül elvannak együtt itthon is, és szinte sosem vitáznak.”

Kiemelt képek és fotók: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!