Címlapsztori

Nem bánták meg, hogy jelentkeztek a Házasodna a gazdába: „Filmsztár lettem”

Már a következő évad szereplőit keresi az RTL, ennek kapcsán pedig kíváncsiak voltunk rá, kinek hogyan változott az élete a legutóbbi műsor után.

Kétszeres nagypapa

Az előző évad legszórakoztatóbb egyénisége egyértelműen Józsi gazda volt. „Ez a műsor olyan volt nekem, mint egy úttörőtábor, ami kiszakított a mindennapokból. Arról nem is beszélve, hogy filmsztár lettem. Azóta a filmeket is másként nézem, mióta átélhettem, milyen egy forgatás. Persze nagyon várom, hogy jöjjön az a hölgy, aki passzol az életembe, aki majd ott szedegeti körülöttem az epret, segít nekem, és beleteszi magát a munkába. Nem magával hoz valamit, amihez alkalmazkodni kell, hanem jól érzi ott magát velem. Az én életemnek eddig mindenki csak egy részét szerette volna: vagy a jó beszélgetéseket, vagy a vidámságot, vagy az összebújást. De nem vagyok nyugdíjas. Nálam a munkában is részt kell venni – magyarázta Pető Józsi, akinek már három felnőtt lánya van, és két kicsi, akiket egyedül nevel. Lassan már a legkisebbeknél is téma lesz a párkeresés. – Megbeszéljük ezeket a dolgokat. Mondják is, ha tetszik nekik valaki, de azt is tudják már, hogy a szerelem ennél mélyebb, bonyolultabb dolog. Arra azonban fel kell készülnöm, hogy az ő életükben is fontossá válik a társkeresés. Nagypapa is vagyok. Januárban született a második unokám a középső lányomtól. Nagyszülőnek lenni különleges érzés, abban már nincs benne a szülői aggódás, csak az öröm. Néha számolgatok, hogy ha mind az öt lányomnak születne két gyereke, tízszeres nagypapa lennék. De jó lenne!”

József gazdára mindenki emlékezni fog

Már a lányok próbálkoznak nála

Múcska Gergő gazdának a műsor újabb televíziós szereplést hozott, ugyanis bekerült a Celeb vagyok, ments ki innen!-be is. „Életem egyik legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem a Házasodna a gazdába. Igaz, párt nem találtam, de rengeteg jó dolgot hozott az életembe – meséli Gergő. – Tudtam segíteni másokon, eljutott másokhoz a betegségem híre, akik megkerestek. Aztán, ha nincs a műsor, soha nem jutok el a dzsungelbe. Amióta ismert lettem, azóta a lányok próbálkoznak nálam, ami nagyon jólesik…”

Gergőnek hatalmasat nőtt az önbizalma

Összeköltöztek, és boldogan élnek

A legutóbbi évad szerelmesei, Szabó Gergő és Kíra jelenleg is együtt vannak. „Annyiban változott az életünk, hogy Kírához költöztem. Most télen ez jól működik, majd ha kezdődnek a tavaszi-­nyári munkálatok, meglátjuk, hogyan tovább. Az én otthonom és a gazdaság ugyanis három és fél órányira van. Ezt még nem döntöttük el. Szerencsére a műsorban is mindketten magunkat adtunk, így aztán a közös életünkben sem ért minket meglepetés. Minden pontosan ugyanolyan jól működött tovább – mondja Gergő. – Egyre jobban összecsiszolódtunk, én megismertem az ő világát, ő pedig megismerte az enyémet, és ezáltal mindketten gazdagodtunk. Igazából már az első találkozáskor megvolt közöttünk a szikra. Így azt kell mondanom, hogy más lánynak esélye sem volt.”

Gergő gazda és Kíra egyre jobban összecsiszolódnak

Nem kell a papír!

Sikertörténet a korábbi évadok szereplői között is akad, Papp Roland és Niki története. „Három és fél éve vagyunk együtt. Alázat, megbízhatóság, bizalom, ezekre épül a kapcsolatunk – kezdi Roland gazda. – Persze nálunk, gazdáknál fontos a munka is, és ebbe Niki is bele tud illeszkedni. Ő is kiveszi a részét a mindennapi feladatokból, és így reggeltől estig együtt vagyunk. Jól bírjuk, hogy napi 24 órát töltünk egymás társaságában. Kiköltöztünk Rúzsára, már nem ingázunk Szegedre. Niki is jobban szereti a vidéki életet, én pedig eleve így érzem jól magam. Niki előtt én már voltam házas, és azt vallom, egy kapcsolat sikere nem ezen múlik. Aki kitart a másik mellett, az papír nélkül is kitart, aki meg nem, az elválik papírral is.”

Roland gazda párja, Niki is kiveszi a részét a napi feladatokból

Gyenge kezdés, erős visszaesés

Szilágyi Misi úgy is szívesen emlékszik vissza a műsorra, hogy a mai napig szingli. „Gyenge kezdés után erős visszaesést mutatok a kapcsolatok terén. A gúti erdő, ahol élek, nincs túl jó hatással a párkeresésre. Először minden szép és jó, de ha bejutunk a sűrűjébe, már jönnek a nehézségek – mondja nevetve. – Egy nőnek csak egy dolgot nem lehet elmagyarázni, azt, hogy nincs rá időd. Ez mindig megeszi a párkapcsolataimat. Hiá­ba beszéljük meg, hogy vasárnap moziba megyünk, ha jó az idő, és permetezni kell helyette. De nem adom fel, biztos meg fogom egyszer találni a másik felemet. A műsorra pedig mindig szeretettel emlékezem, mert rengeteg életre szóló barátom lett a realitynek köszönhetően.”

Misi örült, hogy kicsit nosztalgiázhattak

Kiemelt kép és fotók: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!