Címlapsztori

Gáspár Zsolti: „A testvéremnek fel kell készülnie, hogy ismét brutálisan megkapja a magáét”

Bár az ifjabbik Gáspár fivér famíliáját is sokszor próbálták szereplésre bírni, Zsolti azt mondja, ők semmi pénzért nem tévéznének.

Hamarosan Gáspárék címmel támasztja fel a TV2 a konkurens csatorna egykori zászlóshajóját, a Győzike Show-t, aminek híre majd’ húsz évvel a debütálása után is hatalmas port kavar az emberek körében. A rea­lity korábbi szereplője, Gáspár Zsolti elárulta, milyen sikerek és buktatók várhatnak a testvérére, illetve annak családjára.

„Igen komoly ajánlatot kaptunk”

A Gáspár család életéről szóló műsort idén nyáron kezdik el forgatni, de egyelőre az sem tisztázott, hogy a névadó családfőn, Gáspár Győzőn és feleségén, Bea asszonyon túl pontosan kik térnek vissza a realitybe. Bár a komédiasorozat egyelőre elképzelhetetlennek tűnik a gyerekek, Evelin és Virág nélkül, Győzike testvére, Zsolti szerint így is, úgy is bombasiker lesz a reality. „­Nagyon örülök, hogy újból terítékre került a Győzike Show, mert a testvérem úttörője volt ennek a műfajnak. Rengetegen támadták és pocskondiázták a műsor miatt, aztán mégis mindenki bekameráztatta az életét. Az én családomon kívül! – kezdi a Story magazinnak az ifjabbik Gáspár fivér. – Több alkalommal is próbálták ugyanis behálózni a feleségemet, az ikergyerekeimet és a nagyobbik lányomat, de nem jártak ­sikerrel. Büszke vagyok arra, hogy a mai napig nem adták be a derekukat, és mi nem adtuk el a családunkat, pedig igen komoly ajánlatot kaptunk. De bennünk nem ilyen vér folyik. Ők nem születtek a rivaldafénybe. Azt sem szeretik, ha én szerepelek, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő…”

A Győzike Show-t egy ország élvezte (Fotók: RTL)

Talajvízként törnek fel

Zsolti azt mondja, kezdettől fogva hitt a műsor sikerében, de azt soha nem gondolta, hogy Győzikéék ekkora port fognak kavarni a szerepléssel. „Nem értem, miért váltott ki annak idején ekkora felháborodást, mert semmi rosszat nem csináltak. Nem loptak, nem csaltak, nem hazudtak. Semmi rosszat nem tettek az emberiséggel. Evelin is több nyelven beszél, komoly iskolákba járt, ahogy ­Virág is, mégis sokan kicsinálták őket. De ne haragudjon már meg a világ, hát színészek! Ez egy film. Ennyi erővel Csányi Sándorra is ráolvashatnák, hogy meleg, mert az egyik filmjében homoszexuá­lis férfit játszott. Tényleg ez téma még a XXI. században? – fakad ki Zsolti, aki pillanatok alatt paprikás hangulatba tud kerülni, ha bántják a szeretteit vagy romatársait. – Téma az, ha valaki cigány? Felháborító! Mi is felkaptuk már a talajvizet, tudunk előre menni, csókolom. Ha ­Győzike hülye lenne, nem lenne ekkora sztár, ennyire egyszerű. Ő olyan, mint Izraelben az olajfák. Már kiskorában megmondta, hogy Michael Jackson lesz, ott volt a poszter a falán. Az iskolában körbeállták és tapsoltak neki, ő így született, ezt az édesapjától örökölte.”

Vérükben van
a szórakoztatás (Fotó: Szabolcs László/fotocentral.hu)

Az is odakapcsol, aki nem akar

Bár Zsolti legfeljebb csak mellékszereplője lesz a műsornak, mégis sokan kampányolnak azért, hogy viszont lássák. Nem véletlenül! Az ifjabb Gáspárnak köztudottan nem kell a szomszédba mennie vicces szófordulatokért vagy megnyilvánulásokért. „Le merem borítékolni, hogy most is ugyanolyan nagy siker lesz a műsor, mint annak idején. Szerintem az első négyben benne lesz a nézettség, még az is oda fog kapcsolni, aki nem akar. Ki fogja verni a biztosítékot. Tuti, hogy szórakoztató lesz, Győzikének viszont fel kell készülnie, hogy ismét brutálisan megkapja a magáét, de a sztárság már csak ezzel jár!”

Titokban vállalja el a felkéréseket

Amennyire jól ismerjük Gáspár Győző családját, akkora homály fedi Gáspár Zsoltiét. Felesége és gyerekeik nem akarnak a nyilvánosság elé lépni, de azt sem preferálják, amikor apjuk „bohóckodik” a tévében. Zsolti éppen ezért sokszor titokban tartja médiaszerepléseit, és a felkérések egy részét felesége tudta nélkül vállalja el. Persze a fejmosást mindig megkapja utána.

Kiemelt képek: TV2, Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!